RX 6900 XT Ekran Kartı için termal macun önerisi

Pascal

Decapat
Ekran kartımda Vsync' i kapattığımda 95-96 dereceleri gördüm. Ekran kartı için önerdiğiniz en iyi termal macunlar nelerdir? Ayrıca hazır GPU' yu açmışken termal macunun yanında değiştirmem iyi olur dediğiniz bileşenler var mıdır?
Teşekkür ederim.

En iyisi ve 1 numarali arctic termal macunlari onun ardindan thermal grizzly gelir ,bana anlatma termal macunlarini.
Ermiş kişi misin bana anlatma diyor bir de. Belli bu konu hakkında bilgin olmadığı. Arctic ve özellikle MX4 en leş ve işe yaramaz termal macundur. Hiç sürmesen de aynı etkiyi alıyorsun. Kryonaut'u düzgün sürüp pumpout yaptırmadıktan sonra daha iyi etki veren bir macun yok piyasada. Sıvı metal var anca daha iyisi. İletkenlik diye bir şey vardır, bilir misin? MX4 ile Kryonaut'u bir kıyasla bakalım. Bekliyorum.

Pump out sorunu var hocam hydronaut aktif kullanıyorum ucuza görünce MX6 hemen aldım
Hydronaut'un viskozitesi daha düşük. Bu yüzden pumpout yaşıyor olabilirsin. Kryonaut denedin mi?

Aldığımda arada 100-150 lira fark vardı daha ucuzdu Hydronaut, Kryonaut denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…