RX 6900 XT için model önerisi

bilalsekerr

Hectopat
RX 6900 XT ekran kartı almayı düşünüyorum fakat karasız kaldım.
1) Satıcı olarak aynı fiyata hem Amazon satıcısı hem de Hepsiburada satıcısı var. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
2) Marka olarak yine aynı fiyata hem XFX hem de Sapphire modeli var fikir ve öneri verebilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Veya aynı fiyatlara farklı model önerilerede açığım örneğin. NVIDIA.

Amazon tek geçerim, marka olarak da Sapphire önerimdir.

XFX ve Amazon en iyi tercih olacaktır.

RX 6900 XT ekran kartı almayı düşünüyorum fakat karasız kaldım.
1) Satıcı olarak aynı fiyata hem Amazon satıcısı hem de Hepsiburada satıcısı var. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
2) Marka olarak yine aynı fiyata hem XFX hem de Sapphire modeli var fikir ve öneri verebilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Veya aynı fiyatlara farklı model önerilerede açığım örneğin. NVIDIA.

Bu daha mantıklı.

XFX 6800 ve 6800 XT kullandım kartlar serin çalışıyor fakat fanlar düşük RPM dahi olsa fan sesi aşırı fazla. Sapphire 5700 XT kullandım kart cayır cayır 85 dereceleri görüyordu. Şu an için tasarım olarak Sapphire fakat sıcaklık konusunda XFX'den yana gönlüm.
Amazon tek geçerim, marka olarak da Sapphire önerimdir.
Amazondan siparişi geçtim fakat reddildi uyarısı aldım. 2 kart tanımlıydı bakiye olmayanı sildim sadece alışveriş yaptığım kartı tanımladım acaba yine reddedilirmi ödeme.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı