RX 6900 XT sisteme 650W yeter mi?

AlpDenizz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520m pro anakart rtx 3060 12gb oc edition ryzen 5 5500 16gb ram
Yakın zamanda ekran kartımı satıp RX 6900 XT almayı düşünüyorum ama PSU konusunda aklım çok karışık. Bazı forumlarda 650 yeterli bazılarında ise 850W minimum denmiş. Sizce PSU değiştirmeme gerek var mı varsa da bir öneriniz var mı?

Önerilen PSU değerine 700W girmişler. 650'yle de kullanırsın ama aşırı yükte veya diğer parçaların TDP değerine göre sistemde kapanma olabilir.

Yaptığım birkaç araştırma sonucu 6900XT'nin biraz gereksiz olduğuna karar verdim hem bütçem hem de sistemim için onun yerine bütçeme biraz daha uygun olan 6800XT almayı düşünüyorum onu alırsam aynı sorunlarlamı karşılaşırım?

Bu iki kart arasında güç farkı çok az, tek PCI-e güç kablosu ile 6700XT üzeri kartları kullanmak güvenli değil.

Peki bu ekran kartı için önerebileceğiniz bir güç kaynağı var mıdır cüzi miktarlarda.

Peki bu ekran kartı için önerebileceğiniz bir güç kaynağı var mıdır cüzi miktarlarda.

Bütçe yetmezse.
Dahada düşük şuna bakılabilir.
Daha fazla düşmeyin yoksa problem yaşama ihtimaliniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…