RX 6900 XT toplama sistem uyumlu mudur?

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar toplayacağım sistemin özelliklerini teker teker yazacağım. Bu sistemde uymayan bir olay var mıdır? Aklımdaki uymayacak soruları da yazacağım.

Swift 319 RX 6900 XT

MSI Pro H610M-G

i5 13400F.

DDR4 16 GB RAM.

MSI MAG Force 320r

Akasa- cobra 850W PSU.

Bu sistemde uymayan bir şey var mıdır? Sistemin işlemcisinin az da olsa darboğaz yaptığını biliyorum bu konuda yorum yapmaya zahmet etmeyin <3

Aklımdaki sorular.
PSU ekran kartı için uyumlu mu?
Kasa içerisindeki ARGB fanları anakarta takabilir miyim? (kablo çoklayıcı ve 6 to 1 Controller içerisinde mevcut)

6900XT sıfır alınmaz artık yeni nesil kartlar varken. Eğer parçaların tamamını sıfır alacaksanız bütçe verebilirseniz daha iyi sistemler önerilebilir.

1. si RX 6900XT 2 3 yıl önce çıktı çok da eski denilmeyebilir hocam
2. olarak da 2. el alacağım AAA oyunlar için rahatlıkla yeteceği için sorun bulmuyorum.
Soruma cevap gelseydi çok mutlu olurdum ama bu değerli yorumunuz için teşekkürlerimi dilerim. <3

1. si RX 6900XT 2 3 yıl önce çıktı çok da eski denilmeyebilir hocam.
2. olarak da 2. el alacağım AAA oyunlar için rahatlıkla yeteceği için sorun bulmuyorum.
Soruma cevap gelseydi çok mutlu olurdum ama bu değerli yorumunuz için teşekkürlerimi dilerim. <3

Mevzu eski kötü anlamında değildi yani nesil kartlar çıkınca artık eski nesillerin sıfırlarının alınmasının bir anlamı kalmıyor çünkü benzer fiyata yeni nesil kartlardan bulunabiliyor o yüzden sıfır alınmaması konusunda uyarılarda bulunuyoruz kötü oldukları için değil.
Sorunuzun cevabı olarak eğer bütçeniz yetiyorsa AM5'li bir sistem toplamak daha mantıklı ama yok illa bu sistemden gideceğim diyorsanız zaten işlemci kısmının cevabını siz vermişsiniz.
6900XT için 850W yeterlidir PSU marka olarak nasıldır onu bilmiyorum.
ARGB fanları anakart üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Mevzu eski kötü anlamında değildi yani nesil kartlar çıkınca artık eski nesillerin sıfırlarının alınmasının bir anlamı kalmıyor çünkü benzer fiyata yeni nesil kartlardan bulunabiliyor o yüzden sıfır alınmaması konusunda uyarılarda bulunuyoruz kötü oldukları için değil.
Sorunuzun cevabı olarak eğer bütçeniz yetiyorsa AM5'li bir sistem toplamak daha mantıklı ama yok illa bu sistemden gideceğim diyorsanız zaten işlemci kısmının cevabını siz vermişsiniz.
6900XT için 850W yeterlidir PSU marka olarak nasıldır onu bilmiyorum.
ARGB fanları anakart üzerinden kontrol edebilirsiniz.

AM5 sistem toplayacğaım şu anda param yetmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı