RX 6900 XT ve R5 7500F sisteme 700 watt PSU yeterli mi?

737973

Decipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selamlar. Bir sistem diziyorum, bazı yerlerde sistemim için 700 watt yeticeğini gördüm. Fakat az önce resmi AMD sitesinde kullanacağım GPU(RX 6900 XT) için minimum 850watt yazıyor. Sizce PSU yeterli olur mu, yoksa iade edip farklı bir PSU mu alayım?

Parçalar:

R5 7500F, RX 6900 XT, Patriot Viper Venom 2x16

PSU: Cooler Master nex MPW-7001-acbw-beu 700W

Yük altında falan sıkıntı yaşamam o zaman.

Güç olarak yeterli olabilir fakat NEX 700W hem düşük seviye bir model, hem de tek kablodan iki adet PCI-e bağlantıya sahip. 6900 XT'yi tek kablo ile beslemek, pek de iyi bir seçenek değil.

Güç olarak yeterli olabilir fakat NEX 700W hem düşük seviye bir model, hem de tek kablodan iki adet PCI-e bağlantıya sahip. 6900 XT'yi tek kablo ile beslemek, pek de iyi bir seçenek değil.
Hocam çok araştırmadan direk alıp geçmiştim. İade edebilme şansım var. Önerebileceğiniz 3k civarında PSU var mı?

Hocam normalde zaten 2.5k bütçe ayırmıştım 500 TL ekledim. Şunu alacağım gibi duruyor.

Hocam sertifikası falan yok 80 Plus Bronze gibi hiçbir şey görmedim öyle bir sistemi 1000 lira az verip C4 gibi PSU'ya emanet etmemek gerekir riskli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…