RX 6900 XT'den RX 9070 XT'ye geçmek mantıklı mı?

limon232

Hectopat
Daha fazla  
Sapphire Nitro SE 6900 XT kullanıyorum.
Not. Yüksek donanım ya da 2K ve üzeri kullanmayan tavsiye vermezse sevirim.

Monitör olarak 4K'ya geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire Nitro SE 6900 XT kullanıyorum.

Monitör olarak 4K'ya geçeceğim.

Hocam 4kya geçiyorsan mantıklı olabilir, FSR4 + Frame Gen ile daha rahat olur diye düşünüyorum. Ve RTX + sı da var.

Fakirle muhatap olmam diyorsun ha?

En yüksek donanım ASUS Zenbook 14 OLED var, Ryzen 8840HS'li. Yeterince yüksek sayılırsa tavsiye vermek isterim.

3070’li bi’ laptop daha, 6750 XT’li de bir kasa var. 3’ünü satsak senin bütçeyi geçer herhalde. Bu şekilde kabul olur mu?

Son düzenleme:

Reis 4K görmemiş kişiler yorum yapıyor. Bir de ciddi ciddi savunuyor. Orada mana O, sadece kullanan ya da vb kullanan yazsa konular gereksiz uzamayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçilir, zaten elindekini satıp üzerine 25K-30K gibi bir para ekleyip iyi bir model alabilirsin. Şu an 9070 XT fiyatları da abartı seviyede, 5070 Ti tercih ederdim.

Ben zaten Hollanda'dayım RX800 euro bandında 5070 Ti ise 1000 civarı.

Alabileceğin en uygun model RX 9070 XT zaten. Bi' tık güçlüsünü (5080) alayım desen 2 kat fazla para ödeyeceksin.

6900 XT'den 9070 XT'ye geçiş mantıklı mı? Senin bileceğin iş. YouTube'dan incelemelere bakıp elindekiyle kıyasla, oradaki piyasalara bak, değer dersen geç. Bana sorarsan 6900 XT bir jenerasyon daha götürür.

Bazı videolarda %20 bazılarında 30 fark var. OC ile biraz daha artar ama şimdi bu kart yeni çıktı yeni rejenerasyon için için min 2 sene var. ilk önce monitörü alacağım da sonrasına daha karar vermedim. Hollanda'da vergiler yüksek olmasına rağmen Türkiye'ye göre fiyat farkı var bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…