RX 6900XT kart Rampage reaction kasaya sığar mı?

Fifteen

Centipat
Daha fazla  
Rampage reaction 600W kasaya sahibim. Maksimum 310mm ekran kartı desteği var Sapphire Nitro+ RX 6900 XT ekran kartı alacağım. Kart kasaya sığar mı?

Zorlanırsa sığar. Ben Rampage majesty kasasına RTX 3090 FE sığdırmışım buna da sığacaktır 6900XT.

Son düzenleme:
Rampage reaction 600W kasaya sahibim. Maksimum 310mm ekran kartı desteği var Sapphire Nitro+ RX 6900 XT ekran kartı alacağım. Kart kasaya sığar mı?

Sıfıra sıfır belki sığabilir ama sığmama ihtimalide var.

Sığar. Ben Rampage majesty kasasına RTX 3090 FE sığdırmışım buna da sığacaktır 6900XT.

O kasanın 39cm GPU desteği var konudaki kasanın 31cm GPU desteği var.

Kasanın desteklediği uzunlukla aynı GPU'nun uzunluğu. Ucu ucuna kurtarır gibi, denemekte fayda var.

Tabii o PSU ile kullanılmaz o kart, orası da göze alınmalı.

850w Gold psu aldım bugün. Şuan tek sorun kartın sığıp sığmaması.

850W Gold PSU aldım bugün. Şu an tek sorun kartın sığıp sığmaması.

Sığmasına sığarda sıfıra sıfır sığar bir arkadaşımınkide öyle hiç hoş bir görüntü olmuyor kart bildiğin ön tarafa sürtüyor kasadan düz çıkmıyor çapraz girip çıkıyor kasis geçen Tofaş gibi.

Kasanızı değiştirin. Tofaş'a neden Ferrari motoru takıyorsunuz?
Ya hemen hemen aynı performansa sahip daha kısa bir karta geçeceğim ya da sığmaz derseniz yeni kasaya geçeceğim zaten.Ekstra masraf olmamasından yanayım.

Görüntü pek umrumda değil açıkçası sığıp bir sorun yaşatmadan çalışması önemli benim için.

Ya hemen hemen aynı performansa sahip daha kısa bir karta geçeceğim ya da sığmaz derseniz yeni kasaya geçeceğim zaten. Ekstra masraf olmamasından yanayım.

7900 GRE bakabilirsiniz diyeceğim ama o kart 6900XT'den hem güçsüz hem daha uzun kasa değiştirmenizi öneririm.

Bütçeyi çok az arttırıp 4070 Ti Super almak mantıklı olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…