RX 6900XT kart Rampage reaction kasaya sığar mı?

Eminsiniz değil mi? Kart 310mm olarak gözüküyor param boşa gitmesin sonra.

Kasanızın desteğini şimdi inceledim beklemediğim bir şekilde o GPU uzunluğunu desteklemiyor, GPU'nuzun uzunluğu 320mm. Ya ucu ucuna sığar ya da kasanın önündeki fanlardan 1 tanesini en az sökmeniz gerekebilir.

7900 GRE bakabilirsiniz diyeceğim ama o kart 6900XT'den hem güçsüz hem daha uzun kasa değiştirmenizi öneririm.

Açıkçası PC montajı konusunda pek bir bilgim yok o yüzden yeni kasa almaya pek yakın bakmıyorum. Ama sığmaz derseniz başka çare yok gibi. 2000-3000 TL arası bir kasa bulabilir miyim?

Techpowerup'dan bakmıştım 310mm uzunluğa sahip gösteriyordu söylediğim karta.

Kartı ikinci el almayı düşünüyorum. Yaklaşık 20 bin civarı bir bütçem vardı. İkinci elden 14bin verecektim karta. Yeni bir kasa alıp bir bilgisayarcıya montajlattırabilirim son çare olarak.

21 bine attığım kartı sıfır olarak alabilirsiniz kasa değiştirmeklede uğraşmazsınız hem de 0 kart almış olursunuz.
303mm olarak belirtilmiş.

Bilemiyorum. Bazı arkadaşlar sığar demiş eğer sığacaksa fazladan 7 bin vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Bilemiyorum. Bazı arkadaşlar sığar demiş eğer sığacaksa fazladan 7 bin vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Sığar zaten kasada illahi biraz pay vardır ama dediğim gibi takarken zorlanırsınız çapraz sokmanız lazım.

Hatta şu an kendi kasama baktım %100 sığar kafanız rahat olsun.

Sığar zaten kasada illahi biraz pay vardır ama dediğim gibi takarken zorlanırsınız çapraz sokmanız lazım.

Hatta şu an kendi kasama baktım %100 sığar kafanız rahat olsun.
Kartı aldıkdan sonra sığdıramazsam yeni kasaya geçerim o zaman. Teşekkürler desteğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…