82.kullanici Picopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #11 Marix dedi: Böyle daha iyi anlarsınız. Eki Görüntüle 2318634 Her kabloda 2 soket var, 2 kablo olacak 1 soketi takılacak, 1 soket boşta kalacak. Genişletmek için tıkla... Anladım bende bunu diyordum zate. Dedim farklı bir sey mi var ki
Marix dedi: Böyle daha iyi anlarsınız. Eki Görüntüle 2318634 Her kabloda 2 soket var, 2 kablo olacak 1 soketi takılacak, 1 soket boşta kalacak. Genişletmek için tıkla... Anladım bende bunu diyordum zate. Dedim farklı bir sey mi var ki
kiraysmit Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 72 9 Kasım 2024 #12 Marix dedi: PSU'da 2 tane PCI-e güç kablosu olması lazım, tek kablo olursa 750W'da olsa ekran kartını besleyemez. Genişletmek için tıkla... ornek bir psu onerebilir misiniz, fiyat performans acisindan
Marix dedi: PSU'da 2 tane PCI-e güç kablosu olması lazım, tek kablo olursa 750W'da olsa ekran kartını besleyemez. Genişletmek için tıkla... ornek bir psu onerebilir misiniz, fiyat performans acisindan