RX 6950 XT, ASUS GT301 kasaya sığar mı?

Hocam referans model almak istemiyorum. Markalı modeller de pahalı olur. Şu A0 çip olayı çok kafamı karıştırdı 7900XT konusunda.

Kart Ebatları (cm) 34,4 x 12,8 x 5,5

Ön 120mm 3 fanı söküp arada boşluk bırakarak 2 tane 140mm takabilir miyim acaba.

O kart 344mm, GT301'e nasıl sığacak hocam?

Bu kart 344 mm, bu hiç sığmaz.

340mm hocam bu da sığmıyor kasaya.

Bu kartlar hiç sığmaz. Bu kart minimum 34cm. Arkadaşın kasayı güncellemesi gerekli.

Bu link hocam.

Hocam referans model almak istemiyorum. Markalı modeller de pahalı olur. Şu A0 çip olayı çok kafamı karıştırdı 7900XT konusunda.
A0 çip için AMD tarafından açıklama yapıldı, kartta problem yok, getirmeyi düşündüğümüz fakat getirmediğimiz bir özellik ile alakalı olarak o çip orada var minvalinde bir açıklamaydı yanlış hatırlamıyorsam. Yoksa kartta eksik gedik çalışan bir şey yok demişler. İnanıp inanmamak size kalmış tabii.

@skywater93 hocam ben sizin yerinizde olsam şu an büyük bir kasa tercih edip, gerekirse fansız ama büyük kasa tercih edip 4070 çıktığında da onu alırdım. Tabii isterseniz yine 7700 XT gibi kartlara da bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…