RX 6950 XT ve i5 13600 KF darboğaz yapar mı?

Güncelleme desteği var. RAM'lar konusunda biraz kararsız kalmıştım. 16 GB 3600MHz yerine 32 GB 3200 MHz yeterli gücü sağlar diye düşündüm. Bu kararımı bir kez daha düşüneceğim. Bu "XPG Spectrix D41 RGB AX4U360016G18I-ST41 16 GB DDR4 3600 MHz CL18 Ram Fiyatları ve Özellikleri" markaya pek aşina değilim. Sizce teknik desteği ve satış sonrası çözüm süreçleri ile ilgili herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Satış sonrası desteği bilmem ama XPG en kaliteli RAM markalarındandır. Zaten 16 GB 3600MHz RAM'den 2 tane almanızı istedim. Yani yine 32 GB RAM'iniz olacak ve daha uygun fiyata daha performanslı.

Eyvallah markaya pek hakim değildim. Fiyat olarak gerçekten güzel. Bunu tercih etmek çok daha mantıklı.
Markayla bir alakası yok ki. Piyasadaki çoğu RAM'lerde Hynix/Samsung/Micron çipler kullanılıyor genelde. RAM'in kalitesini yapan daha çok çiplerdir, marka değil.

Markayla bir alakası yok ki. Piyasadaki çoğu RAM'lerde Hynix/Samsung/Micron çipler kullanılıyor genelde. RAM'in kalitesini yapan daha çok çiplerdir, marka değil.
Anladım, Konuya yüzeysel olarak hakimim o yüzden neye dikkat edilmesi gerektiğini iyi bilmiyorum. Şimdi de araştırdım ama ne benim seçtiğin ramin ne de arkadaşın önerdiği ramin çiplerine ait bilgi bulamadım. Heralde o bilgiye de ancak ramin kutusunda filan ulaşabilriz.

Hocam ekran kartı olarak 7900XT bekleyin. Ya da aceleniz var ise buna bakın az miktarda OC ile rahatlıkla 6950XT'yi geçer. SSD de kötü bir model

Anladım, Konuya yüzeysel olarak hakimim o yüzden neye dikkat edilmesi gerektiğini iyi bilmiyorum. Şimdi de araştırdım ama ne benim seçtiğin ramin ne de arkadaşın önerdiği ramin çiplerine ait bilgi bulamadım. Heralde o bilgiye de ancak ramin kutusunda filan ulaşabilriz.
Hynix ya da Micron o RAM'in çipleri alabilirsin.

B
Hocam ekran kartı olarak 7900XT bekleyin. Ya da aceleniz var ise buna bakın az miktarda OC ile rahatlıkla 6950XT'yi geçer. SSD de kötü bir model
Bu 6950XT'yi geçemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı