RX 7600 105 derece normal mi?

Önceden açtığım bir konuda birisi benim ekran kartı modelimin soğutma

Bu zamana kadar kullandığım GPU'larda ortalama 80'di. Doğrudur hocam.

Önceden açtığım bir konuda birisi bana ekran kartı modelimin soğutması iyi olmadığı için genel olarak ısısının biraz fazla olduğunu söylemişti. Eğer bu ısı bu modele özel bir şeyse sıkıntı yok benim için. Ama bana gelen kart sıkıntılıysa üzer. Ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aslında fena değil ama gerçekten sıcak çalışıyor. Undervolt deneyip fanları biraz daha agresif kullanın. Hangi kasayı kullanıyorsunuz.

Aslında fena değil ama gerçekten sıcak çalışıyor. Undervolt deneyip fanları biraz daha agresif kullanın. Hangi kasayı kullanıyorsunuz.
bitfenix nova. Fanları artırasım gelmiyor rahatsız ediyor ses.

amdnin kendi sitesindede yabanci bi cok forumdada geciyor bu problemin kaynagi adrenalin surucusu. adrenalin programina girersen kartin frekansinin 2900 mhz oldugunu gorursun kartin referans oyun boost hizininda 2250 ve oc kartlarda 2300 gibi hizlarin oldugunu gorursun bende asus dual v2 olan versiyonu var ve gaming frekansi 2300 ayni hot spot sicakliklarini bende goruyorum amd hot spot iisisinin 120 dereceye dayanikli olmasi sebebi ile boyle bir guncelleme getirdiğini soyluyor fakat fan sesi canini sikiyor insanlarin öneri olmasi gereken frekansa getirmen yani 2300 mhz ye ben furmarkt ile test ettiğimde 2900 mhzde 187 olan 1080 p testinin 2300 mhzde 181 fpsye dustugunu gordum 100 de 2 - 3 luk bir performans artisi icin bu sesi istemedim amd ye gore bir sorun olmaz ama ses icin sende kartin kendi değerine adrenalinden getirmelisin goruceksinki hot spot isilari 70 lere filan dusucek ben oyunlarda 55 cekirdek isisi ve 70 75 hotspot isilari ile kullanmaktayim altada sana bunu gordugum sitelerdeki ornekleri birakiyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…