RX 7600 alınır mı?

Bütçe
13000

Zeltendi

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim R3 3100.
Anakartım A520M-HDV
PSU Aerocool VX Plus 500W.
Güncel ekran kartım RX 560. artık yetersiz kalıyor. Yerine RX 7600 düşünüyorum. Sistemim bu ekran kartı için yeterli mi? Birkaç ay içinde işlemcimi de yenilemeyi düşünüyorum. Şimdilik idare eder mi? XFX marka olanı 11.000 ASUS marka olanı ise 11.400 TL, hangisini almamı önerirsiniz? Veya yerine önerebileceğiniz başka ekran kartı var mı? Bütçem maksimum 13000 TL ama Trendyol ve Hepsiburada gibi vade farksız taksit yapan yerlerden önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemcini bir an önce yenilemeni öneririm. R5 5600 alabilirsin. Sonrasında RX7600 almanı önermem şu an sıfır 7000 serisi almak mantıklı gelmiyor. İkinci el tarafında 3080 bulabilirsin aynı paralara performans farkını söylemiyorum zaten ama PSU geliştirmesi yapman lazım olur tabii. İleriye dönük PSU yükseltsen iyi olur çok bir şey tutmaz enermax 700W PSU cashbackler ile 200TL civarına geliyordu ona bakabilirsin ama sıfır 7600 önermem yazık olur paraya.

Hocam fiyatı bana da pahalı geliyor ama ikinci el alamam çünkü o kadar nakit param yok taksit avantajından dolayı sıfıra yöneldim önerebileceğiniz sıfır ekran kartı var mıdır bir de PSU'nun linkini atabilir misiniz bulamadım ben.

Elektronik: Enermax Maxpro III EMP700W 700 W Güç Kaynağı Cashbackler ile 185 TL'ye düşme imkanı!
PSU konusu buydu hocam bakabilirsin.
7600 alacaksan gerek kalmayabilir PSU'ya. Sıfır olarak maalesef pek seçenek yok hocam zaten artık yeni ürünler geliyor eski seriler gidiyor bunu alabilirsin. Marka olarak XFX alınır bence sorun çıkmaz zaten ortalama bir GPU ama ASUS Dual serisi kart kullandım ben de soğutma olarak başarılı uzun süre bakım yapmadığım halde değerler iyiydi fark çok azsa ASUS önerebilirim.

Ben de ASUS olanı düşünüyordum hocam birkaç forumda XFX'in soğutma performansı daha iyi diye okudum biraz kafam karıştı ama sanırım bu akşam sipariş edeceğim inşalllah hayal kırıklığına uğramam yardımlarınız için sağ olun.

Maksimum 1-2 derece oynar hocam zaten soğutma sorun olmaz XFX hakkında bazı olumsuz yorumlar görmüştüm 400TL farka ASUS daha sağlıklı geldi. Rica ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…