RX 7600 değiştirilir mi?

gokdenizsss

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz ki yeni oyunlar çıkıyor bu yüzden ekran kartımı değiştirsem mi diye düşünüyorum GTA 6 falan çıkacak diyorlar RX 7600 ekran kartım yeter mi bilemiyorum sizce sıfır 17 18 bine RX 7800 XT alınır mı? Veya ikinci el 9 bine RX 6800 ya da RX 6900 XT 15 bin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz nedir hocam işlemci vs?

Direkt ekran kartına yönelirseniz güçlü bir şey aldığınızda darboğaz yaşayabilirsiniz önerim işlemci ile beraber yükseltmeniz tabii anakart vs de çok düşük kalmamalı onların yanında.

Anakartım B450M S2H sizce maximum neye yükseltebilirim işlemcinin destekleyebileceği ve anakartımın daha güçlü bir şey olsun yeter.

Bütçe var ise DDR5 sistem öneririm hocam kendi anakart, RAM, işlemcinizi satıp geçerseniz daha karlı olacaktır.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki yeni oyunlar çıkıyor bu yüzden ekran kartımı değiştirsem mi diye düşünüyorum GTA 6 falan çıkacak diyorlar RX 7600 ekran kartım yeter mi bilemiyorum sizce sıfır 17 18 bine RX 7800 XT alınır mı? Veya ikinci el 9 bine RX 6800 ya da RX 6900 XT 15 bin.
Hocam rx 7600 ile gta 6 oynayabilirsiniz gibi duruyor. Zaten bana göre seneye mayıs ayında falan pc ye gelir. Ozamana kadar bütçeniz artar ddr5 sisteme geçersiniz.

Ryzen 5 7500F, giriş seviye bir B650 anakarta elinizdekileri satıp geçerseniz cebinizden 5-7 bin gibi bir miktar çıkacaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı