Sapphire RX 7600 ekran kartımı yeni aldım fakat driver sıkıntısı yaşıyorum. Bir tane driver var başka yok o driverda iyi değil bence çünkü RX 6600 ekran kartında oynadığım bazı oyunlarda yüksek FPS alıyorum fakat bunda 10 15 20 FPS daha düşük alıyorum ama bazı oyunlarda. Ayrıca RX 6600'ü kullanırken driverı dolu doluydu bir sürü seçenek vardı fakat bu kartın driverında çok az seçenek var bunlar neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim
Ekran kartının özellikleri doğru isminin eksikliği dışında sorun yok hocam. FPS düşüklüğü hep mi vardı yeni bir şey mi? Bir de MSI Afterburner ile bir kaç oyunda aldığınız değerleri paylaşır mısınız? İşlemcinin besliyor olması gerekiyor aslında.
Ekran kartının özellikleri doğru isminin eksikliği dışında sorun yok hocam. FPS düşüklüğü hep mi vardı yeni bir şey mi? Bir de MSI Afterburner ile bir kaç oyunda aldığınız değerleri paylaşır mısınız? İşlemcinin besliyor olması gerekiyor aslında.
baya bir araştırdım karşılama yaptım fps de pek sıkıntı yokmuş onu fark ettim yani fps olarak bir sıkıntı yok gibi. olsa bile daha kart yeni optimizasyon sorunları vardır diye düşünüyorum yanlışım varsa uyarın hocam
baya bir araştırdım karşılama yaptım fps de pek sıkıntı yokmuş onu fark ettim yani fps olarak bir sıkıntı yok gibi. olsa bile daha kart yeni optimizasyon sorunları vardır diye düşünüyorum yanlışım varsa uyarın hocam
Siz kurulumu nasıl yaptınız hocam? Otomatik sürücü tespit edici ile mi kurdunuz? Ekteki gibi direkt kendi sürücüsünü mü indirmiştiniz?
DDU ile dilerseniz sürücüyü tamamen silin. Daha sonra driver kurulumunu tekrar yapın. Windowsun ekran kartınızı güncellemesi ile sizin indirdiğiniz sürücü çatışmış olabilir.