A atreus.ff Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Kartı yeni aldım, gelir gelmez FurMark testi yaptım. Bu değerler nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 30 Ocak 2025 #2 Sıcaklık fazla gibi.
A atreus.ff Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 EmirOfRivia1453 dedi: Sıcaklık fazla gibi. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama iyi dediler
EmirOfRivia1453 dedi: Sıcaklık fazla gibi. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama iyi dediler
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.340 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 30 Ocak 2025 #4 İkinci el mi aldınız? Kim iyi dedi?
A atreus.ff Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #5 imnotagamer dedi: İkinci el mi aldınız? Kim iyi dedi? Genişletmek için tıkla... Sıfır aldım
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.340 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 30 Ocak 2025 #6 atreus.ff dedi: Sıfır aldım. Genişletmek için tıkla... Değerler çok anormal, sıfır karta göre kabul edilebilir değil. Değişim ya da garantiyle uğraşmayın, direkt iade edin.
atreus.ff dedi: Sıfır aldım. Genişletmek için tıkla... Değerler çok anormal, sıfır karta göre kabul edilebilir değil. Değişim ya da garantiyle uğraşmayın, direkt iade edin.
A atreus.ff Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #7 imnotagamer dedi: İkinci el mi aldınız? Kim iyi dedi? Genişletmek için tıkla... Kasım biraz tozlu fanlar o kadar iyi değil 4 fan var ama yinede o kadar etki edermi iade ediyimmi imnotagamer dedi: Değerler çok anormal, sıfır karta göre kabul edilebilir değil. Değişim ya da garantiyle uğraşmayın, direkt iade edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
imnotagamer dedi: İkinci el mi aldınız? Kim iyi dedi? Genişletmek için tıkla... Kasım biraz tozlu fanlar o kadar iyi değil 4 fan var ama yinede o kadar etki edermi iade ediyimmi imnotagamer dedi: Değerler çok anormal, sıfır karta göre kabul edilebilir değil. Değişim ya da garantiyle uğraşmayın, direkt iade edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.340 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 30 Ocak 2025 #8 @atreus.ff Kasanın yan kapağını açıp test edin. Oda sıcaklığı ve kasanın konumu da önemli tabii ama yine de bu dereceler yüksek geldi bana.
@atreus.ff Kasanın yan kapağını açıp test edin. Oda sıcaklığı ve kasanın konumu da önemli tabii ama yine de bu dereceler yüksek geldi bana.