Fluken0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 254 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #11 NORTqls dedi: Neden alınmaz, o işlemciyle mükemmel gider. Darboğaz yapmaz ekran kartınla rahat ol. Genişletmek için tıkla... Saygısızlık etmek istemem ama pcbuilds darboğaz hesaplayıcıda %23 darboğaz var 1080p de sorun olmayacağına emin misiniz?
NORTqls dedi: Neden alınmaz, o işlemciyle mükemmel gider. Darboğaz yapmaz ekran kartınla rahat ol. Genişletmek için tıkla... Saygısızlık etmek istemem ama pcbuilds darboğaz hesaplayıcıda %23 darboğaz var 1080p de sorun olmayacağına emin misiniz?
Ken Ouchi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 2.182 Çözümler 11 13 Mayıs 2024 #12 NORTqls dedi: Neden alınmaz, o işlemciyle mükemmel gider. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba anakartı desteklemiyor diyorum. Birdaha sıfırdan neden destekleyen anakart alsın. Ken Ouchi dedi: PRO H510M-B PRO series motherboards, tuned for better performance by Core boost, Memory Boost, PCIe Gen 3, USB 3.2 Gen 1 www.msi.com H510 ama sitesinde 11. nesil desteği ile ilgili bir şey yok anakartı bu ise. Genişletmek için tıkla... Fluken0 dedi: Saygısızlık etmek istemem ama pcbuilds darboğaz hesaplayıcıda %23 darboğaz var 1080p de sorun olmayacağına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Oralara inanmayın. Fluken0 dedi: Peki i7 10700K nasıl olur i7 10700 yerine ve darboğaz yapmıyacağına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6650XT de benzer güçte bir kart ve God of War gibi ciddi CPU kullanan oyunda bile sıkıntı yok. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i9-10850k-cpu-az-kullanildi-1167120599/detay İ9 buldum bunu da alabilirsiniz bütçeniz yetiyorsa güzel fiyat.
NORTqls dedi: Neden alınmaz, o işlemciyle mükemmel gider. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba anakartı desteklemiyor diyorum. Birdaha sıfırdan neden destekleyen anakart alsın. Ken Ouchi dedi: PRO H510M-B PRO series motherboards, tuned for better performance by Core boost, Memory Boost, PCIe Gen 3, USB 3.2 Gen 1 www.msi.com H510 ama sitesinde 11. nesil desteği ile ilgili bir şey yok anakartı bu ise. Genişletmek için tıkla... Fluken0 dedi: Saygısızlık etmek istemem ama pcbuilds darboğaz hesaplayıcıda %23 darboğaz var 1080p de sorun olmayacağına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Oralara inanmayın. Fluken0 dedi: Peki i7 10700K nasıl olur i7 10700 yerine ve darboğaz yapmıyacağına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6650XT de benzer güçte bir kart ve God of War gibi ciddi CPU kullanan oyunda bile sıkıntı yok. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i9-10850k-cpu-az-kullanildi-1167120599/detay İ9 buldum bunu da alabilirsiniz bütçeniz yetiyorsa güzel fiyat.
Fluken0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 254 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #13 Ken Ouchi dedi: Hocam yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba anakartı desteklemiyor diyorum. Birdaha sıfırdan neden destekleyen anakart alsın. Oralara inanmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6650XT de benzer güçte bir kart ve God of War gibi ciddi CPU kullanan oyunda bile sıkıntı yok. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i9-10850k-cpu-az-kullanildi-1167120599/detay İ9 buldum bunu da alabilirsiniz bütçeniz yetiyorsa güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... i9u kaçırmamaya calısacagım hocam tessekürler.Fakat bir sorum daha olucak F serisi 10700f alsam sorun olmaz değilmi?
Ken Ouchi dedi: Hocam yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba anakartı desteklemiyor diyorum. Birdaha sıfırdan neden destekleyen anakart alsın. Oralara inanmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6650XT de benzer güçte bir kart ve God of War gibi ciddi CPU kullanan oyunda bile sıkıntı yok. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i9-10850k-cpu-az-kullanildi-1167120599/detay İ9 buldum bunu da alabilirsiniz bütçeniz yetiyorsa güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... i9u kaçırmamaya calısacagım hocam tessekürler.Fakat bir sorum daha olucak F serisi 10700f alsam sorun olmaz değilmi?
Ken Ouchi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 2.182 Çözümler 11 13 Mayıs 2024 #14 Fluken0 dedi: İ9u kaçırmamaya calısacagım hocam teşekkürler. Fakat bir sorum daha olacak F serisi 10700F Alsam sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok niye olsun hocam o da iyidir, dahili grafik birimi yok sadece.
Fluken0 dedi: İ9u kaçırmamaya calısacagım hocam teşekkürler. Fakat bir sorum daha olacak F serisi 10700F Alsam sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok niye olsun hocam o da iyidir, dahili grafik birimi yok sadece.