RX 7600 kaç TL eder?

Az kullanılmış ise ve garanti fatura falan varsa 10kdan koyulur hem piyasa 12.5k min hemde güzel model. Hızlı satmak istersen neredeyse yarı fiyatı olan 8kya koy.

Az kullanılmış ise ve garanti fatura falan varsa 10kdan koyulur hem piyasa 12.5k min hemde güzel model. Hızlı satmak istersen neredeyse yarı fiyatı olan 8kya koy.
Ne yarı fiyatı be kardeş o fiyattan kim alır o kartı indirimde 11-12'ye düşürürsün 3 fanlı modellerin sıfırı da bu fiyatta. Zaten 15 veren 3 daha verir RX7700XT alır. Bir çok kişi garantili kutulu 8-9'a koymuş birini attım yukarda.

8 bin bile etmez bana kalırsa. Aynı fiyata satılan 3060 Ti bile daha mantıklı kendisinden.

20kya gtx 1650 i3 9100f kasa satan gördüm ben öylede bir satılırki. Millet trendyol pc alıyor bunu mu sorguluyorsun? Ben o karta şu kadar verilir demedim koyulur dedim buda satılabilir demek ;D birde 8k yarı fiyatı olmuyor mu?

16.000TL eder miş öyle diyor yukarıdaki eleman

Okuma yazma sorununuz olduğu gayet aşikâr. GPU world 0 kapalı kutu 11kmin 7.5k
Sahibinden ortalaması malum 9k. Tekrar anlama ve okuma sorununuz olduğuna inandığım için diyorum bu kartı 3 4 ay ilanda tutarak 10kya bile satmak mümkün. 0 fiyatının yarısı ise 2.el piyasasındaki ederine tekabül ediyor tabii ki bunu da kavrayamayıp sayılarla aranızın iyi olmamasından her rakamı farklı okuduğunuz için tebrik ediyorum.
Not: 7.5k 8K ilanları mevcut Sapphire modelleri toptancı stock fiyatları 11k Dual kapalı kutu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…