dangerninja Picopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 436 7 Haziran 2024 #1 Merhaba, hazır kasa PC almayı düşünüyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistemi özelleştirip Ryzen 5 5600, SSD MSI 500GB SSD, sıvı soğutucu ekledim. Bu sistem iyi midir? Başka öneriniz var mı? RX 7600 alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
Merhaba, hazır kasa PC almayı düşünüyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistemi özelleştirip Ryzen 5 5600, SSD MSI 500GB SSD, sıvı soğutucu ekledim. Bu sistem iyi midir? Başka öneriniz var mı? RX 7600 alınır mı?
TurkishPatriot Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem özelliklerim hakkımda kısmında bulunmaktadır. Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #11 dangerninja dedi: Hocam bu AMD'nin RX 7000 serisi kartlarında driver çökmeleri azaldı falan diyorlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet doğru 7000 serilerinde driver çökmeleri büyük ölçüde azaltıldı. Bu gibi çökmeleri yaşamanız aşırı nadir. Artı 0 Eksi
dangerninja dedi: Hocam bu AMD'nin RX 7000 serisi kartlarında driver çökmeleri azaldı falan diyorlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet doğru 7000 serilerinde driver çökmeleri büyük ölçüde azaltıldı. Bu gibi çökmeleri yaşamanız aşırı nadir.