RX 7600 sistem alınır mı?

mertinff

Decapat
Daha fazla  
Benim babam taksitle almak istiyor, vade farkı gözetmeksizin. Normalde Vatan Bilgisayar'da 3 taksit vardı ama şimdi baktığımda 12 ay taksit gelmiş, vade farklı. Babam internetten alışveriş yapmak istemiyor, ikna etmem de imkansız. O sebeple bütçenin de kısıtlı olduğunu varsayarsak 7600'lü bir hazır sistem buldum, bu nasıl? 1080P'de orta-yüksek ayarlarda benim işimi görsün yeter. PSU'sundan dolayı seçtim bunu; diğerleri Fazeon F serisi bir şeydi. Bu MSI AMD R5 5500 - RX 7600 - A520M-R - 500GB M.2 SSD - 16 GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da link bu, bence alınır diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim babam taksitle almak istiyor, vade farkı gözetmeksizin. Normalde Vatan Bilgisayar'da 3 taksit vardı ama şimdi baktığımda 12 ay taksit gelmiş, vade farklı. Babam internetten alışveriş yapmak istemiyor, ikna etmem de imkansız. O sebeple bütçenin de kısıtlı olduğunu varsayarsak 7600'lü bir hazır sistem buldum, bu nasıl? 1080P'de orta-yüksek ayarlarda benim işimi görsün yeter. PSU'sundan dolayı seçtim bunu; diğerleri Fazeon F serisi bir şeydi. Bu MSI AMD R5 5500 - RX 7600 - A520M-R - 500GB M.2 SSD - 16 GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da link bu, bence alınır diye düşünüyorum.

Link olmamış atarsanız göz atıp yorumlayabiliriz.

Çok fazla araştırmadım ama

Kadayı Corsair yapında 25 küsur bir şey oluyor eğer alabiliyorsanız düşünebilirsiniz. Bu bütçede DDR5 sistem Vatan Bilgisayar'da görmedim ama varsa da atarlar zaten.

Çok fazla araştırmadım ama

Kadayı Corsair yapında 25 küsur bir şey oluyor eğer alabiliyorsanız düşünebilirsiniz. Bu bütçede DDR5 sistem Vatan Bilgisayar'da görmedim ama varsa da atarlar zaten.
Anladım hocam teşekkür ederim. Ddr5 kaygım yok ya 1080p de üzmesin kâfi benim için ben zaten 2-3 sene 40wattlık 3050 kullandım

Hocam vatan da pek fiyat performans kasa şu an yok gibi. Bir de AM4 yerine AM5 almaya çalışın. Eğer başka satıcıları sorun etmezseniz çok daha kaliteli sistemler var. Ama Vatan'dan olacak derseniz kısıtlı ve biraz da pahalı sistemler var.

Attığınız sistemi veya biraz daha üstüne koyabilirseniz i3 14100f'li sistemi alabilirsiniz. Vatana bakınca hazır sistem veya elle toplama olarak daha iyisi çıkmaz o bütçede. DDR5 için zaten 30-35k gözden çıkartmak gerekiyor, DDR5 ile işimiz yok o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı