RX 7600 sistem iyi mi?

İyi fiyat ama kasa markasi kotu ve PSU idare eder. PSU'yu bir ara degistirin derim kasa neyse de.

Fiyatına göre makul sistem, eğer bütçeyi 1000TL arttırma ihtimaliniz varsa 5600 sistemi de tercih edebilirsiniz;

Çok iyi ben de bunu almayı düşünüyorum, fakat kasayı Vento veya MSI Mag yap, Everest kasa koymuşlar.

İyi fiyat ama kasa markasi kotu ve PSU idare eder. PSU'yu bir ara degistirin derim kasa neyse de.

PSU değil de kasayı değiştirsin bence, Everest iyi marka değil. Sonra ısınma sorunu falan yaşamasın.

Bu PSU cok da iyi degil. Kasa sistemi bozmaz ama iyi bir PSU bile sistemi bozabilir ariza verdirince.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu PSU cok da iyi degil. Kasa sistemi bozmaz ama iyi bir PSU bile sistemi bozabilir ariza verdirince.

Xigmatek güvenilir diye biliyordum ben, sağolun bilgilendirdiğiniz için.

AMD ekran kartlarını önermiyorum ama fiyatı bayağı uygun. Çok fazla oyun yükleyecekseniz SSD 1 TB yükseltilebilir bu arada işletim sistemi FreeDOS en son baktığımda lisanslı Windows 2 bin TL civarı'ydı. Haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…