RX 7600 sisteme işlemci tavsiyesi

Maestr04

Hectopat
Merhaba şu anki sistemimde ASUS RX 7600 Dual OC V2 var. İşlemcim Intel i5 10400F anakartım da MSI B460M-A Pro. Şimdi işlemcim ile anakartımı yükseltmek istiyorum. İşlemci olarak Ryzen 5 5600, anakart içinde MSI B550M Pro VDH düşünüyordum fakat bütçemi 2-3 bin daha arttırıp bunlar yerine daha iyi bir şey arıyorum. Önerileriniz nelerdir? Bir de güç kaynağım da FSP'nin 550W 80+ Bronze sertifikalı bu saydıklarıma yeter mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU yükseltin hocam. Ben olsam AM5 geçerdim, 7500f bütçenize göre olabilir belki.

Şu anki PSU kurtarmaz mı beni onun için geriye çok fazla bütçe kalmadı ama.
o anakartıda değişmeniz lazım hocam, am5 bir anakarta geçmeniz lazım. kurtarmaz bence. kapanma sorunları falan yaşarsınzı.

O anakartıda değişmeniz lazım hocam, AM5 bir anakarta geçmeniz lazım. Kurtarmaz bence. Kapanma sorunları falan yaşarsınzı.

Anakartı da değiştireceğim zaten işlemci için 7500F e bakıyorum şu an onun için anakartta B550M Pro VDH uygun mudur sizce.

Anakartı da değiştireceğim zaten işlemci için 7500F e bakıyorum şu an onun için anakartta B550M Pro VDH uygun mudur sizce.

Şu an baktım anakart AM4 işlemci AM5 işlemciye uygun anakart önerir misiniz peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…