İleriyi düşüneceksen bütçe arttırmalısın. Senin bütçende alabileceğin en iyisi 7600. 7000 serisine FSR4 de gelirse tadından yenmez. B580 ne kadar 12 GB vramiyle büyülese de 5600 ile RX7600 performansı yakalayamazsın B580 kullanırsan. Hatta 5600 ile bazı oyunlarda RTX 2060 performansını bile çok zor yakalayacaksın. Bu kartı kullanmış bir insan olarak söylüyorum. Bazı oyunlarda muazzam çalışıyor orası ayrı ama iyi çalıştığı oyun sayısı da çok az işte. i5 14400F gibi bir işlemciye geçiş yapabilirsen B580 al.
Onu yaşayanları bende gördüm fakat ben o tarz piksel olayına 1 kez denk geldim o da çok çok ufak bir şeydi Google ayarlarından grafik hızlandırmayı kapayınca çözüldü. B580 ile alakalı açtığım bir konu var linkini bırakıyorum. Özellikle benim yazdığım mesajlara odaklanırsan B580'in sende neden kötü çalışacağını anlayabilirsin.
Arkadaşlar sistemim 16 GB ram/intel Arc b580/ryzen5 5600/biostar B450M-H anakart/512gb SSD ve şu lanet kartı aldığıma pişman oldum. Kart çıkalı neredeyse 5 ay olacak ve hala driverlarda adamakıllı bir düzelme yok bu Intel'in çalışanları ne yapıyor anlam verebilmiş değilim. Geçen Detroit...
www.technopat.net
Intel supporta açtığım konuda burada. Intel destek ekibi de sorunlarıma çözüm bulamadı maalesef. Sadece şu an bir moderatörlerle özelden mailleşerek anlaşıyorum o da en geç 4 Haziran'da cevap verebileceğini söyledi anlayacağın oradaki süreçte çok yavaş ilerliyor.
Hello there! My in-game settings are 1920x1080, 75Hz, windowed fullscreen, and V-Sync is off. Also, my graphics settings are at their highest. I've sent you a 5-minute video via email so you can check out the details. I also recorded about 2 minutes with CapFrameX, and I'm attaching the file...
community.intel.com