RX 7600 vs RTX 3060

Cyberpunk'ı referans alırsak 1080P Ultra RT, FSR/DLSS Quality ayarlarında:

RTX 3060 ortalama 53 FPS
RX 7600 38 FPS.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DLSS'in önemi.

Kendim için değil kardeşim bu iki kart arasında kaldı ondan sordum. RT açmak istiyor. 1080p de oynayacak 3070 alacaktı 8, VRAM diye 3060'a yöneldi onunda RT performansı o kadar iyi değil sanırım.

Kendim için değil kardeşim bu iki kart arasında kaldı ondan sordum. RT açmak istiyor. 1080p de oynayacak 3070 alacaktı 8, VRAM diye 3060'a yöneldi onunda RT performansı o kadar iyi değil sanırım.
İlla RT ve DLSS teknolojilerini istiyorsa aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlla RT ve DLSS teknolojilerini istiyorsa aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Hocam rx6700xt ekran kartının RT performansı tatmin eder mi 1080p de

@emre121315, VRAM olayını kafanıza takmanıza gerek yok. Hiçbir oyun firması RTX xx60 serisi kartları görmezden gelerek pazar payı kaybetmek istemeyecek ve 8 GB VRAM'e göre uyarlayacaklardır. Ayrıca RTX xx60 serisi ürünler 1080p çözünürlük içindir ve bu çözünürlükte herhangi bir sorun yaşamanız muhtemel değildir. Uzun vadede de en fazla kaplama kalitesini bir tık düşürürsünüz olur biter.

Öyle abartıldığı gibi bi' VRAM sorunu söz konusu değil.

Nvidia eğer bu ürünü 8 GB ile değil de doğrudan 12-16 GB VRAM ile çıkarsaydı bunu hayrına vermeyecekti, daha pahalıya satacaktı ki zaten 16 GB sürümünü $100 daha pahalıya satacak. Boşu boşuna $100 daha fazla vermenize pek de gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı