Ken Ouchi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 2.182 Çözümler 11 22 Haziran 2023 #21 ATT1LAS dedi: Düşündürücü ama AMD'nin ne yapacağı belli olmaz. Zaten ben RX6800 ve XT önermiştim onlara her türlü gelecek yanlış okumadıysam Genişletmek için tıkla... ilk başlarda öyle diyorlardı ama işin içine girdiklerinde anladılar galiba zor bir şey olduğunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ATT1LAS dedi: Düşündürücü ama AMD'nin ne yapacağı belli olmaz. Zaten ben RX6800 ve XT önermiştim onlara her türlü gelecek yanlış okumadıysam Genişletmek için tıkla... ilk başlarda öyle diyorlardı ama işin içine girdiklerinde anladılar galiba zor bir şey olduğunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ATT1LAS Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 660 Çözümler 1 Yer Prag Daha fazla Sistem Özellikleri 4080 Super Gaming Trio Msi Amd Ryzen 7600x 32gb 6200mhz B650 Carbon Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 22 Haziran 2023 #22 Ken Ouchi dedi: İlk başlarda öyle diyorlardı ama işin içine girdiklerinde anladılar galiba zor bir şey olduğunu. Eki Görüntüle 1831598 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hm bende 3090 var ya seviniyordum bir de xd neyse DLSS2 bile yeterli
Ken Ouchi dedi: İlk başlarda öyle diyorlardı ama işin içine girdiklerinde anladılar galiba zor bir şey olduğunu. Eki Görüntüle 1831598 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hm bende 3090 var ya seviniyordum bir de xd neyse DLSS2 bile yeterli