RX 7600 VS RTX 4060

2Zeus24

Femtopat
Daha fazla  
Selam, yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum ve iki ekran kartı arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Çünkü oyun testlerinde hep farklı değerler görüyorum. Birinde RX 7600, birinde RTX 4060 daha iyi oluyor. Sizce aradaki 4000 TL'ye değer mi, hangisini almalıyım? Sadece online rekabetçi oyunlar oynayacağım, ağır oyunlar oynamayı düşünmüyorum.

Selam, yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum ve iki ekran kartı arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Çünkü oyun testlerinde hep farklı değerler görüyorum. Birinde RX 7600, birinde RTX 4060 daha iyi oluyor. Sizce aradaki 4000 TL'ye değer mi, hangisini almalıyım? Sadece online rekabetçi oyunlar oynayacağım, ağır oyunlar oynamayı düşünmüyorum.
Fiyat farkı o kadar varsa RX 7600. O kadar var mı hocam cidden? Yanlış bakmış olabilir misiniz? Fiyat katmadan 4060 fakat eğer 4000 TL varsa RX7600 daha mantıklı olacaktır.

Fiyat farkı o kadar varsa RX 7600. O kadar var mı hocam cidden? Yanlış bakmış olabilir misiniz? Fiyat katmadan 4060 fakat eğer 4000 TL varsa RX7600 daha mantıklı olacaktır.

Hocam ben sadece tek bir site olarak baktığım için arada 4000 TL fark demişim.İki ekran kartına da en uygun fiyatına bakıldığında yine 2000 TL gibi fark oluyor.

Hocam ben sadece tek bir site olarak baktığım için arada 4000 TL fark demişim.İki ekran kartına da en uygun fiyatına bakıldığında yine 2000 TL gibi fark oluyor.
Hocam o zaman alınabilir bence. DLSS, Ray Tracing gibi teknolojiler olduğu için bir tık daha öne çıkıyor 4060 bence. Fakat RX 7600 alsanız da çok bir fark olmaz gibi. Onda da FSR var. DLSS kadar iyi olmasa da iyi bir teknoloji. Ayrıca 4060 alırsanız FSR açık kaynaklı bir teknoloji olduğu için FSR'ı da kullanabilirsiniz. Size bağlı hocam. Fakat ben olsam 4060 alırdım. İkisininde 8GB'sinden bahsediyoruz değil mi bu arada?

Hocam o zaman alınabilir bence. DLSS, Ray Tracing gibi teknolojiler olduğu için bir tık daha öne çıkıyor 4060 bence. Fakat RX 7600 alsanız da çok bir fark olmaz gibi. Onda da FSR var. DLSS kadar iyi olmasa da iyi bir teknoloji. Ayrıca 4060 alırsanız FSR açık kaynaklı bir teknoloji olduğu için FSR'ı da kullanabilirsiniz. Size bağlı hocam. Fakat ben olsam 4060 alırdım. İkisinin de 8 GB'sinden bahsediyoruz değil mi bu arada?

Evet 8 GB'sinden bahsediyorum.Kusura bakma geç gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı