RX 7600 XT AMD Sitesinde görüldü

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Profil Kapağı
1524498912
RX 7600 XT AMD'nin sitesinde görüldü.

8 GB olması üzdü 1080p ultrada bazı oyunlar 7-7.5GB VRAM kullanıyor.

Yanlış linki koymuşum arkadaşlar, düzelttim. Siteye eklemişler ancak sonradan kaldırmışlar. Makalede alınan ekran görüntülerini görebilirsiniz.

Hadi RX 7600 8GB fakat bunun 8GB olmasında ki mantık ne? Bu VRAM mevzusu can sıkıcı olmaya başladı.

Yanlış linki koymuşum arkadaşlar, düzelttim. Siteye eklemişler ancak sonradan kaldırmışlar. Makalede alınan ekran görüntülerini görebilirsiniz.

Yanlışlıkla duyurdu adamlar. Sizde pusuda falan bekliyonuz.

RX 6600 ile Doom Eternal'de 8100 MB kullanım gördüm. Optimizasyonu da gayet iyi.

RX 6600 ile Doom Eternal'de 8100 MB kullanım gördüm. Optimizasyonu da gayet iyi.

RAM'le karıştırdınız herhalde. RAM'ler kendi miktarının üzerine çıkamaz. Kendini boş alan yaratmak için kendilerini sıkıştırırlar. Kısacası VRAM'le RAM'i karıştırmış olmayasanız.

Ek: RAM'ler kendilerini sıkıştırdığında ekstradan 300 MB alan gözükür. Eğer fazladan RAM taktığınızda bu artıyorsa RAM'leriniz kendini sıkıştırıyordur. Bu da droplara neden olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…