RX 7600 XT R5-7500F vs Arc B580 i5-14400F

Diğerleri aşırı pahalı zaten tek yapabileceğin TwinMOS gibi duruyor
Goodram 5600 mhz idi 6000 mhz çıkmış olacam zararı neresinden dönsek kàr

Aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.
Goodram daha mı iyiydi yani

500 TL peder i ban a atacak al dersen eğer

Açıkçası 28 bin daha iyi sistem bulamadım o yüzden bu kadar kararsız kaldım son bir araştırayım dedim ram stoğu tükenmiş.

2 3K oynamıyor hocam Goodram varken sistem 28, 100₺ idi TwinMOS yapınca CL değeri aynı kaldı ama MHz 6000'e çıktı. Fiyat farkı 350 TL civarı. Değmez mi sizce bekleyim mi başka sistem yoksa.

Dostum sana b580 al diye direkten yok ortada zaten, diğer arkadaşa yazdım ben yazdıklarımı. Para senin istediğini al, güle güle kullan.

Driver konusuna gelirsek; önceden forumlar wattman hatası ve dx11 oyunlarında yaşanan stuttlerlar ile doluydu, günümüzde büyük oranda çözülmüş olsa bile hala daha yaşanan sorunlar bunlar bu arada.

O hataların çoğu giderildi deniyor dediğiniz gibi AMD tarafında. O yüzden içim rahat Intel ise daha çok yeni. O açıdan tercihim AMD olacak. Benim seçme amacım VRAM ve driver ve tabii ki de AM5 platform daha iyi diğer sistem ölü sokete yatırım olur. Teşekkürler bilgiler için.

@efebatiin Siz yanlış anlamışsınız beni hocam normalde sistem de 5600 MHz Goodram vardı. Stoğu tükenmiş ben iftar yapana kadar. Ve bende diyorum ki stoğu tükenen Goodram yerine TwinMOS iyi tercih olur mu 300 TL fark ödemiş olacağım. Sizin attığınız RAM'e zaten değmez. O kadar bütçem yok Max 28,5 verebilirim.

TwinMOS kötü değildir alınır.

Başta @efebatiin hocam olmak uzere sistemi seçmemde yardımcı olan tüm dostlara teşekkür ederim ve daha iyilerin sizlerin olmasını temenni ederim. 11 ay sonra PC'ye kavuşma vaktim geliyor. 25 yaşımda çocuk gibi sevindim vallahi şimdi triple a oyunlar düşünsün. Tekrardan teşekkür ederim hepinize

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250320_211146_Chrome.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 24

Şimdiden hayırlı olsun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…