Merhaba. Şu an e-GPU olarak RX 7600 XT 16 GB OC kullanıyorum. Ama FSR3 DLSS kadar güzel sonuç vermediği için ve 5060'ta multi fg olduğundan 8 GB RAM'e rağmen RTX 5060 almayı düşünüyorum. Sizce değer mi? Bir de birkaç ay içinde masaüstü PC için gerekli diğer parçaları da alıp PC toplamayı da düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba. Şu an e-GPU olarak RX 7600 XT 16 GB OC kullanıyorum. Ama FSR3 DLSS kadar güzel sonuç vermediği için ve 5060'ta multi fg olduğundan 8 GB RAM'e rağmen RTX 5060 almayı düşünüyorum. Sizce değer mi? Bir de birkaç ay içinde masaüstü PC için gerekli diğer parçaları da alıp PC toplamayı da düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
ya açıkcası direk almaya bir şey diyemem ama rx 7600 xt gibi bir karttan geçmek bence mantıksız en azından 5070-5070ti serisine geçmek daha mantıklı ya da rx 9070 alabilirsiniz
Bu geçiş için uğraşmaya, para vermeye bence gerek yok. Para biriktirip daha iyi bir kart alabilirsiniz. Daha iyisini geçtim, benzer fiyatlardan RX 9060 XT 16 GB bile alabiliyorsunuz. (9060 XT'de FSR 4 ve yakında gelecek olan Redstone var.)
Bu geçiş için uğraşmaya, para vermeye bence gerek yok. Para biriktirip daha iyi bir kart alabilirsiniz. Daha iyisini geçtim, benzer fiyatlardan RX 9060 XT 16 GB bile alabiliyorsunuz. (9060 XT'de FSR 4 ve yakında gelecek olan redstone var.)