RX 7600XT nasıl?

Peki amd iyimi

Toplam bütçen nedir?
30 k

Arasında baya fark var

Kendim kullanıyorum 7800XT'yi, gayet memnunum. Eğer sadece oyun oynayacaksanız, daha güçlü kartları daha ucuza sattığı için Nvidia'dan daha mantıklı bir tercih bence ama aması var; Herhangi bir render işine giricekseniz, yayın yapacaksanız, içerik üretecekseniz Nvidia tercih etmek zorundasınız.

Hem oyun hem yayın açmayı düşünüyorum alınmaz mı yani

Hem oyun hem yayın açmayı düşünüyorum alınmaz mı yani
Yayın açma konusunda ne kadar ciddisin? Genelde geçici bir heves oluyor bu, eğer böyle birşey olmadığından eminsen, cidden profesyonel şekilde yayın açacaksan Nvidia almalısın ama geçici bir heves ise ya aynı güçteki sisteme çok daha fazla para vereceksin (4070 Superli sistemler 40k civarında) yada aynı para daha güçsüz bir sistem alacaksınız(4060Ti bu bütçenin biraz daha altında alınabiliyor ama 7800XT'den çok daha güçsüz).

Bu daha güzelmiş. Üstelik paranı hepsipay'a aktarıp ödeme yaparsan 2500 TL hediye çeki veriyorlar 1 ay sonra. Onunlada Hepsiburada'dan sistemine 1 adet daha 16 GB RAM ya da 1 TB M.2 ekleyebilirsin. Dilersen market alışverişinde evin ihtiyaçlarını karşılayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…