RX 7700 XT CS2'de çöküyor

Kerpeten

Hectopat
Daha fazla  
Daha yeni format attım bilgisayara CS2'yi açtım oyunu 4:3 e aldım bir cızırtı sesi geldi ve bilgisayar yeniden başlatıldı. Önüme AMD bug report geldi. Ne yapacağım acaba?

Bu zamana kadar bir şey oldu mu? Belki formattan sonra olmuş olabilir mi? DDU ile temizleyip driverları tekrar kurun.
Daha önce de yaşadım 2-3 kere ddu sonrası düzeldi ama şuan tekrar olmadı yani şuan 4:3 de oynayabiliyorum cs2'yi

Daha önce de yaşadım 2-3 kere DDU sonrası düzeldi ama şu an tekrar olmadı yani şu an 4:3 de oynayabiliyorum CS2'yi.

Driverları düzgün kurdunuzmu.
Ayrıca cızırtı sesi normal coil whine oluyor o benim eski RX 6600 de vardı CS girerken vs yapıyordu.

Cızırtı gelmesi işgillendirdi beni.

Sorun yok hocam cızırtı normal,
Ama oyundan atmasını pek anlayamadım dediğim gibi driver kaynaklı olabilir.

Sorun yok hocam cızırtı normal,
Ama oyundan atmasını pek anlayamadım dediğim gibi driver kaynaklı olabilir.

Hocam benim şöyle bir sorun var aslında formatta artık Windows 11 yüklenirken güncelleştirme yapıyor ve orada ekran git gel yaptı ekran kartı sürücülerini de yükledi ondan dolayı da olabilir mi?

Driverları düzgün kurdunuzmu.
Ayrıca cızırtı sesi normal coil whine oluyor o benim eski RX 6600 de vardı CS girerken vs yapıyordu.
Hocam şöyle diyeyim güncelleştirme de update yaptı orda kurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…