Nitro+ ebat olarak daha büyük 3 fanlı sonuçta fakat Pulse ise 2 fanlı. En sonunda GPT'ye sorayım dedim o daha da karıştırdı. Yok oluyor yok olmuyor vs yazıp durdu anca. Yardımcı olursanız sevinirim.
Pulse RX 5500 XT OC modelini abim 5 yıldır kullanıyor ve soğutmasından memnun, ben de o ekran kartını kullandım çünkü. Daha iyi bir ürün almayı isterdim fakat öğrenciyim hocam maalesef o yüzden pulse modelini alacağım o zaman. OC model değil yalnız benim alacağım çok fark oluşturur mu?
Pulse RX 5500 XT OC modelini abim 5 yıldır kullanıyor ve soğutmasından memnun, ben de o ekran kartını kullandım çünkü. Daha iyi bir ürün almayı isterdim fakat öğrenciyim hocam maalesef o yüzden pulse modelini alacağım o zaman. OC model değil yalnız benim alacağım çok fark oluşturur mu?
Tabii hocam işlemci güncellenir fakat gözlemlediğim kadarıyla bu kombinasyonla bayağı kullanan kullanıcı var sağda solda. İleride zaten 2K'ya geçeceğim için işlemcinin sorun olacağını zannetmiyorum, yük ekran kartında olacak çünkü zaten.