RX 7700 XT FSP CPT192 kasaya sığar mı?

Xergeon

Hectopat
Daha fazla  
Kafam karıştığı için bu konuyu açıyorum arkadaşlar. Şimdi benim kasam CMT192 bu linkteki model. Ben ise kasama eğer sığarsa https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,309824694.html modelini alacağım ya da https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,294197675.html fakat ölçüler noktasında kafam karıştı.

Nitro+ ebat olarak daha büyük 3 fanlı sonuçta fakat Pulse ise 2 fanlı. En sonunda GPT'ye sorayım dedim o daha da karıştırdı. Yok oluyor yok olmuyor vs yazıp durdu anca. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü bir soğutma sunmuyor. Ama daha iyi bir ürün alma şansınız varsa kasayı değiştirmeyi düşünün derim.
Pulse RX 5500 XT OC modelini abim 5 yıldır kullanıyor ve soğutmasından memnun, ben de o ekran kartını kullandım çünkü. Daha iyi bir ürün almayı isterdim fakat öğrenciyim hocam maalesef o yüzden pulse modelini alacağım o zaman. OC model değil yalnız benim alacağım çok fark oluşturur mu?

Anladım. Ekran kartlarındaki OC ibarelerine hiç takılmayın. 2-3 FPS fark ediyor.

Anladım. Ekran kartlarındaki OC ibarelerine hiç takılmayın. 2-3 FPS fark ediyor.
Tamamdır o zaman Pulse modelini alıp geçeceğim hocam yardımların için çok teşekkür ederim, iyi forumlar.

Yarın elden gidip alacağım hocam ekran kartını heyecanlandım bayağı R5 5600 ve 1080p ekranla kullanacağım nasıl olur sizce?

Son düzenleme:
Yarın elden gidip alacağım hocam ekran kartını heyecanlandım bayağı R5 5600 ve 1080p ekranla kullanacağım nasıl olur sizce?
Pek iyi bir ikili sayılmazlar. Bazı oyunlarda darboğaz görebilirsiniz ama 7700 XT kaliteli bir kart. Elbet işlemci güncellenir.

Pek iyi bir ikili sayılmazlar. Bazı oyunlarda darboğaz görebilirsiniz ama 7700 XT kaliteli bir kart. Elbet işlemci güncellenir.
Tabii hocam işlemci güncellenir fakat gözlemlediğim kadarıyla bu kombinasyonla bayağı kullanan kullanıcı var sağda solda. İleride zaten 2K'ya geçeceğim için işlemcinin sorun olacağını zannetmiyorum, yük ekran kartında olacak çünkü zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…