rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #21 Luvyan dedi: Colorful B650M Plus var Wi-Fi haliyle en ucuz o 6k. Neden PowerLine kullanmiyorsunki internette arat işine gelirse B650M r + PowerLine al. Genişletmek için tıkla... PowerLine ne oluyor dediğin hakkında bilgim yok Luvyan dedi: X3D oyun icin 9700X render için. Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla oyun oynarım ama render işlerimde oluyor hangisi mantıklı olur
Luvyan dedi: Colorful B650M Plus var Wi-Fi haliyle en ucuz o 6k. Neden PowerLine kullanmiyorsunki internette arat işine gelirse B650M r + PowerLine al. Genişletmek için tıkla... PowerLine ne oluyor dediğin hakkında bilgim yok Luvyan dedi: X3D oyun icin 9700X render için. Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla oyun oynarım ama render işlerimde oluyor hangisi mantıklı olur
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.207 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #22 rdvnslmz dedi: PowerLine ne oluyor dediğin hakkında bilgim yok. Çoğunlukla oyun oynarım ama render işlerimde oluyor hangisi mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... 9700X al internette arat bak powerlinea.
rdvnslmz dedi: PowerLine ne oluyor dediğin hakkında bilgim yok. Çoğunlukla oyun oynarım ama render işlerimde oluyor hangisi mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... 9700X al internette arat bak powerlinea.
rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #23 Luvyan dedi: 9700X al internette arat bak powerlinea. Genişletmek için tıkla... Powerline baktım ama konumuzla ne alakası var onu anlamadım.
Luvyan dedi: 9700X al internette arat bak powerlinea. Genişletmek için tıkla... Powerline baktım ama konumuzla ne alakası var onu anlamadım.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.207 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #24 rdvnslmz dedi: PowerLine baktım ama konumuzla ne alakası var onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Anakart Wi-Fi almak yerine daha ucuz model alman için dedim.
rdvnslmz dedi: PowerLine baktım ama konumuzla ne alakası var onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Anakart Wi-Fi almak yerine daha ucuz model alman için dedim.