Bende de aynı ekran kartı var ve bu sesi yaşıyorum ama çok değil mesela Valorant'ta ajan seçimi ekranında 1000 FPS'yi geçince bu ses geliyordu FPS sabitleyince gitti sende AMD'nin kendi uygulamasından tamamen FPS'i 700-800 civarı sabitlersen hem ses gelmez hem rahatça oyunları oynarsın. (bendeki PSU)
FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.119,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence FPS sabitlemeyi denesin.Coil whine her PSU'da çıkabilir. Buna bir şey demek zor.
Bende de aynı ekran kartı var ve bu sesi yaşıyorum ama çok değil mesela Valorant'ta ajan seçimi ekranında 1000 FPS'yi geçince bu ses geliyordu FPS sabitleyince gitti sende AMD'nin kendi uygulamasından tamamen FPS'i 700-800 civarı sabitlersen hem ses gelmez hem rahatça oyunları oynarsın. (bendeki PSU)
FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.119,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biraz bakınırken bunu buldum: https://amzn.eu/d/7uIizRgBütçe kısıtlı ise:
Bütçe orta civarsa:CORSAIR CX Serisi CX650 650W 80 Plus Bronze CP-9020122-EU Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR CX Serisi CX650 650W 80 Plus Bronze CP-9020122-EU Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Yüksek bütçe varsa:
Az daha varsa: Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Alınmamalı. Öbür modellerden Kalitesiz. Raijintek daha kaliteli.Biraz bakınırken bunu buldum: MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ GOLD POWER SUPPLY : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alınmamalı. Öbür modellerden kalitesiz. Raijintek daha kaliteli.
Fandan takır tukur ses mi geliyor?Seninle sistemimiz neredeyse aynı.
Ben sistemi bazı parçaları değiştirerek bir sitenin mağazasından almıştım ve alalı çok da olmadı (sorun olur diye ismi yazmadım). Şimdi PSU'da böyle sorun olmaya başladı. Ben bunu götürüp ayrı bir şekilde iade edebilir miyim?
Hayır sadece "czzzzz" diye ses geliyor o da yük bindiği zaman.Fandan takır tukur ses mi geliyor?