RX 7700 XT ile RX 7800 XT satışları başladı

7700XT normalde 450 dolardı sanırım. Fakat yazdığınız doğru, fiyatlar normal. Devletede bir tane alıyoruz.

4060 Ti hiçbir şekilde mantıklı değil, 4070 düşünülebilir.

Fg açıp akarsın her türlü.
Ha FSR açıp görüntüyü bozmak isteyen varsa alabilir tabii.

Eh bu vergilerle normal ne diyelim.. Başkan oradan 2 tane ver birisi malum kişiye hediye.

FSR 3 daha çıkmadan bu haterlık nedir acaba, ayrıca DLSS 3.0 her oyunda mı var

FSR 3 demedim FSR dedim belki o görüntüyü bozmayacak. Haterlık yapmıyorum ben hangisi mantıklı onu yazdım sadece. DLSS 3 yavaş yavaş geliyor tabii çoğu oyuna.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyatlar bana göre gayet iyi. RTX 4070'i bir çok oyunda geçen bir kart olduğunu vurgulamak gerekiyor.

NVIDIA için mi yazdın AMD için mi yazdın hocam?

Ne yazık ki
İki kart için de geçerli. Markaların çıkarttığı fiyatlardan yurtdışında satılırken Türkiye'de her zaman +100-200 dolar üstüne eklenerek satılıyor. Bu ürünler Amerika'da, Avrupa'da üretilmiyor. Derseniz ki lojistik masrafı falan Tayvan'dan Amerika, Avrupa ve Türkiye'ye geliyor zaten. Neden onlar daha ucuza alırken biz 100-200 dolar daha pahalıdan alıyoruz? Vergilerimiz de aynı ekran kartı için %18.

DLSS görüntüyü bulanıklaştırıyor. Fakat FSR'dan çok daha iyi görüntü kalitesi var bu doğru. Ayrıca NVIDIA çok cimri bir firma 4000 serisi çıktı 3000 serisi bir anda yok oldu. O olaya çok sinir oluyorum.

AMD ile NVIDIA kartlar arasında genelde 100 dolar bir fark oluyor ve bana kalırsa AMD kartlarının TR piyasasındaki değerleri ucuz bile sayılır. NVIDIA için diyecek bir şey yok ortada büyük soygun dönüyor

Fiyatlar bana göre gayet iyi. RTX 4070'i birçok oyunda geçen bir kart olduğunu vurgulamak gerekiyor.

AMD yazılımı geliştirse NVIDIA'yı ileride geçme potansiyeline sahip, saf güç olarak müthiş işler çıkarıyor fakat yazılımda hala eskikler var. Bunu da tamamladı mı hiçbir eksisi kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…