RX 7700 XT performansı nasıl?

daesalmar

Femtopat
Daha fazla  
Hocalarım selamünaleyküm. Ryzen 5 7600 32 GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12 GB RX 7700 xtli bir sistem aldım şu an yolda nasıl performans alırım bana piyasadaki tüm oyunları gerçekten high Ultra ayarlarda 100FPS üzeri oynatır mı bana bunların cevabını verirseniz sevinirim ilk sistem alışım, geldiğinde sizinle değerleri ben de paylaşacağım.

Testlerine bakıp cevabı bulabilirsiniz ancak evet 100 FPS üstü yüksek grafiklerde çoğu oyunu açar. Optimizasyonu kötü ve DLSS ile fark yaratan oyunları katmazsak evet.

2K giriş seviyesi bir ekran kartı. 1080p çok rahat istediğin performansı verecektir. İyi bir sistem.

Fiyatına göre güzel bir ekran kartıdır fakat piyasadaki tüm oyunları 1080p de olsa Ultra ayarlarda oynatabileceğini düşünmüyorum. Özellikle yeni çıkan Indiana Jones, Wukong, Hellblade 2 ve Alan Wake 2 gibi oyunlarda 60-70 FPS bandında takılacaktır.

2 k da ağır oyunları( RDR 2, Cyberpunk vs.) 60-100 FPS de oynayabileceğiniz RTX 4060 Ti'dan daha güçlü olan ama fiyatı daha makul olan bir ekran kartıdır saf güç açısından harikadır. Bu zamanda alınacak iyi ekran kartlarından biridir öneririm.

Teknoloji barındırmaya saf güç bir kart. 1080p için yeterli 2K giriş seviyesi kart. 1080p Ultra CP77 AW2 gibi oyunlar hariç 70FPS üstü alırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemleriniz birebir aynı olmasa da aşağı yukarı benzer değerleri alırsınız.

Çok sağ olun hocam en azından aldığım sistem hakkında bir bilgim oldu, gördüğüm kadarıyla da parasına değecek bir sistem FSR FG olmadan bile kas gücüyle de gayet yeterli, tatmin edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…