Daha geçen yaz almıştım, Sinerji'den toplama bilgisayar. Ben sonradan 1 TB M.2 SSD ekledim ve kule tipi soğutma aldım. İlk aldığımda da bu problemler vardı, BIOS'tan DOCP açıp RAM'leri tam kapasite kullanma gibi yöntemleri de denedim, o zaman oyundan atma sorunları yaşıyordum 3600mhz de olabilir dediler 3200'e çekmiştim vs. derken atma sorunları yanında fps düşmeler de devam ediyordu. Windows 11 kullanıyordum o kurulu gelmişti, daha sonra Windows 10 yükledim kendim. Oyundan atma sorunu kalmamıştı ama bu fps olayı can sıkıcı gerçekten. Normal şartlarda kullandığım cpu ve gpu uyumuna dair videolarda izlediğimde dahi 300 400 arası fps veriyor ve öyle majör bir düşüş de gerçekleşmiyordu, lakin ben 240 a sabitleyip zor tutuyorum..
Selamlar, 2k 180 hz monitörde oynarken sanki daha stabil hissediyorum 240 a göre. Tamamen 180'e geçmek beni biraz ürkütüyor sadece, kenarda 240 duruken 180 ile oynamak biraz ihanet gibi hissettiriyor
O yüzden biraz daha stabilite çözümlerini araştırıyorum. Sizce işlemci yükseltmek sorunu çözer mi?