RX 7700 XT R5 7600 sistem GTA 5 oynarken drop yapıyor

Kral normalde 350 FPS veriyor tık 200'e düşüyor 350 dwn 180'e almak canımı çok sıkıyor o kadar çok para verdimki zoruma gidiyor.

Hoca anlamıyorsun galiba. Sistemle alakalı değil. Oyun motoruyla alakalı problem. Oyun motoru sapıtıyor belli bir düzeyden sonra o yüzden drop yiyorsun, sistemlik bir şey yok.

Hoca anlamıyorsun galiba. Sistemle alakalı değil. Oyun motoruyla alakalı problem. Oyun motoru sapıtıyor belli bir düzeyden sonra o yüzden drop yiyorsun, sistemlik bir şey yok.

Kral özür dilerim ben fazla anlamıyorum da ne yapacagımı sen söylesen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Berberim kral arife olunca anca yarın yapacağım dönerim sana sağ olasın.

Kolay gelsin hocam.

Kral özürdilerim ben fazla anlamıyorumda ne yapacagımı sen söylesen.

Hocam benim dediğim gibi oyun ayarlarından Hz'yi 144'e al V-Sync aç bu sayede FPS 144 olarak sabitlenecek GTA 5'te belli bir FPS destekleniyor fazla alırsan oyun motoru desteklemediği için çok drop giriyor.

Kolay gelsin hocam.

Hocam benim dediğim gibi oyun ayarlarından Hz'yi 144'e al V-Sync aç bu sayede FPS 144 olarak sabitlenecek GTA 5'te belli bir FPS destekleniyor fazla alırsan oyun motoru desteklemediği için çok drop giriyor.

Tamamdır hocam sizde de mi oldu bu olay? Bu olay sadece GTA 5'te mi oluyor? Başka oyunlarda olmaz degil mi kral? Bu arada yapınca haber edeceğim sana kral.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral özürdilerim ben fazla anlamıyorumda ne yapacagımı sen söylesen.

V-Sync aç yeter. Ayarlarını kısmana gerek yok bu arada sadece dediğim ayarı açsan sorunun çözülür.

Tamamdır hocam sizdedemi oldu bu olay bu olay sadece GTA 5 temi oluyor başka oyunlarda olmaz degilmi kral bu arada yapınca haber edeceğim sana kral.

Bu olay herkeste oluyor GTA 5 kaynaklı olduğu için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı