Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.181 Çözümler 37 Yer Caliga Hall 18 Mart 2025 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RX 7700 XT İşlemci Ryzen 5 7600 Arkadaşlar sistemim bu. Bütün ayarlar full olarak RDR 2'yi kaç FPS oynarım?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.230 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #2 Rdr2 de tüm ayarları full yapmak gereksiz. Optimize ayarlar ile kaliteli bir oyun keyfi yaşarsın. Fhd veya 2k 100+ FPS alarak. Rdr2 optimize ayarlar YouTube da tonla var.
Rdr2 de tüm ayarları full yapmak gereksiz. Optimize ayarlar ile kaliteli bir oyun keyfi yaşarsın. Fhd veya 2k 100+ FPS alarak. Rdr2 optimize ayarlar YouTube da tonla var.
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.181 Çözümler 37 Yer Caliga Hall 18 Mart 2025 #3 EdoMinato dedi: RDR2 de tüm ayarları full yapmak gereksiz. Optimize ayarlar ile kaliteli bir oyun keyfi yaşarsın. FHD veya 2K 100+ FPS alarak. RDR2 optimize ayarlar YouTube'da tonla var. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an kullandığım ayarlar optimize bütün ayarlar full artı full olsaydı kaç FPS alırım merak ettim de.
EdoMinato dedi: RDR2 de tüm ayarları full yapmak gereksiz. Optimize ayarlar ile kaliteli bir oyun keyfi yaşarsın. FHD veya 2K 100+ FPS alarak. RDR2 optimize ayarlar YouTube'da tonla var. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an kullandığım ayarlar optimize bütün ayarlar full artı full olsaydı kaç FPS alırım merak ettim de.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.230 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #4 Schwagos dedi: Hocam şu an kullandığım ayarlar optimize bütün ayarlar full artı full olsaydı kaç FPS alırım merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Net bir rakam tabi ki veremem ama ultra ayarlarda fhd min.95, 2k da min.75 FPS alırsın.
Schwagos dedi: Hocam şu an kullandığım ayarlar optimize bütün ayarlar full artı full olsaydı kaç FPS alırım merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Net bir rakam tabi ki veremem ama ultra ayarlarda fhd min.95, 2k da min.75 FPS alırsın.