RX 7700 XT sistemde monitore görüntü gelmiyor

Le0

Centipat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance 2x16 5200Mhz CL40
SSD veya HDD modeli
MP600 CORE XT
Ekran kartı
ASUS DUAL RX7700XT
Anakart
Asus Prime A620M-K
İşlemci
R5 7600
Yeni sistem aldım kurdum güncellemelerini de yaptım bir yere kadar sorunsuz çalıştı fakat kendini uyku moduna aldıktan sonra tekrar ekranı açtığımda masaüstüm bomboştu. Görev çubuğunda önceden açtığım uygulamalar çalışmaya devam ediyordu ama asla ekrana getiremiyordum. Tek etkileşime girebildigim şey sol alttaki Windows simgesiydi. Onun dışında sadece boş masaustunde imleci hareket ettirip sağ tık sol tık falan yapabiliyordum. Düzelir diye yeniden başlatınca da Windows sesi geldi fakat monitöre ekran gelmedi, simsiyah duruyor şu an. Hiçbir şey anlamadım, çözemiyorum da.

PSU'nun arkasından elektrik kablosunu çıkarın, açma butonuna birkaç kere basın, sonra tekrar kabloyu takıp açın, uyku modunu da kapatın, kullanmayın.
Maalesef ise yaramadı. Bunu daha önce de yapmıştı bir iki sefer. Bir şekilde düzelttim ama tekrarladı yine. Daha her şeyi yeni indirdim ayarladım. Kullanmama fırsat bile olmadı. Çok anladığım şeyler değil zaten fakat yeni bir sistemde neyin sorunu olabilir algilayamiyorum. Şuan windows sesi de gelmiyor monitörün ışığı yanıyor fakat ne ses ne ekran geliyor. Yanlış bir şey yaptıysam da neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum..

Bir driver problemi gibi gözüküyor. Bir güvenli modda çalıştırmayı deneyin bakalım çalışırsa DDU ile driverı kaldırın.
Anladığım şeyler değil ama araştırıp yapmayı denerim becerebilirsem. Aslında sistem yeni olduğu için driverlari da güncel şekilde yeni indirmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı