Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.120 Çözümler 36 Yer Caliga Hall 2 Nisan 2025 #11 yusuf_emir_cnd dedi: DX 12 de deneyin bir arkadaş daha ayni şekilde çözmüş sorunu forumda. Genişletmek için tıkla... Hocam DX12 yapmıştım bir ara kampta kıyafet değiştirmek istediğimde vs. oyun çöküyordu ama denerim.
yusuf_emir_cnd dedi: DX 12 de deneyin bir arkadaş daha ayni şekilde çözmüş sorunu forumda. Genişletmek için tıkla... Hocam DX12 yapmıştım bir ara kampta kıyafet değiştirmek istediğimde vs. oyun çöküyordu ama denerim.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.987 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #12 Schwagos dedi: Hocam DX12 yapmıştım bir ara kampta kıyafet değiştirmek istediğimde vs. oyun çöküyordu ama denerim. Genişletmek için tıkla... Ddu ile driver silmeyi deneyin bence hocam zor bisey değil zaten
Schwagos dedi: Hocam DX12 yapmıştım bir ara kampta kıyafet değiştirmek istediğimde vs. oyun çöküyordu ama denerim. Genişletmek için tıkla... Ddu ile driver silmeyi deneyin bence hocam zor bisey değil zaten
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.120 Çözümler 36 Yer Caliga Hall 2 Nisan 2025 #13 yusuf_emir_cnd dedi: DDU ile driver silmeyi deneyin bence hocam zor bir şey değil zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an DX12 yaptım ayarları ufak tefek degistirdim ve şu an 5 GB kullanıyor VRAM bir sıkıntı olursa tekrar temiz kurulum yapacağım.
yusuf_emir_cnd dedi: DDU ile driver silmeyi deneyin bence hocam zor bir şey değil zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an DX12 yaptım ayarları ufak tefek degistirdim ve şu an 5 GB kullanıyor VRAM bir sıkıntı olursa tekrar temiz kurulum yapacağım.