RX 7700 XT siyah renkleri çok kötü gösteriyor

Hocam kabloların neyine bakayım ki displayden bağlıyorum söktüm taktım deyince siz öyle simdi

Hocam aynı renk olması lazım bakın ton farkına hep aynı yerde
Tam oturmamışsa diye dedim hocam.

Alt kısımda bir bölge hafif bordo renginde görünüyor orası mı? Mümkünse monitörü başka bir sistemde deneyin sıkıntı yoksa ekran kartındandır.

Tam oturmamışsa diye dedim hocam.

Alt kısımda bir bölge hafif bordo renginde görünüyor orası mı? Mümkünse monitörü başka bir sistemde deneyin sıkıntı yoksa ekran kartındandır.

Aynen borda olan yer ama aynı oyunu oynuyorum bende olmuyor YT videosunda öyle oluyor kral anlamadım onu da :D

Aynen borda olan yer ama aynı oyunu oynuyorum bende olmuyor YT videosunda öyle oluyor kral anlamadım onu da :D

Telefondanda düzgün gözüküyor video ama :D

hemen
bi saniye

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
6:10'dan başla izle

Bende bir sıkıntı yok hocam.

Monitörde bir sıkıntı olma ihtimali %1 bile değil. Teknolojisi gereği pikseller ya bozulur, ya bozulmaz aman dur arada bozulayım gibi birşey söz konusu değil.

Sorunun kaynağı ya driverlar (klasik AMD rezilliği) ya da ekran kartı belleği ki bu ciddi bir problem. GPU memory artifact yazıp araştırabilirsiniz.

Hiç bilmiyorum bir şekilde en azından monitörü test edin laptopa bağlayar

Monitörde bir sıkıntı olma ihtimali %1 bile değil. Teknolojisi gereği pikseller ya bozulur, ya bozulmaz aman dur arada bozulayım gibi bir şey söz konusu değil.

Sorunun kaynağı ya driverlar (klasik AMD rezilliği) ya da ekran kartı belleği ki bu ciddi bir problem. GPU Memory artifact yazıp araştırabilirsiniz.

Herhalde driverdan dolayı kralım şu an sildim normal gözüküyor vallahi anlamadım

Monitörde bir sıkıntı olma ihtimali %1 bile değil. Teknolojisi gereği pikseller ya bozulur, ya bozulmaz aman dur arada bozulayım gibi bir şey söz konusu değil.

Sorunun kaynağı ya driverlar (klasik AMD rezilliği) ya da ekran kartı belleği ki bu ciddi bir problem. GPU Memory artifact yazıp araştırabilirsiniz.

Kanka sorun driverda olabilir ama bilmiyorum ya GPU Memory artifact nasıl bir şey hacı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı