RX 7700XT ile Valorant'ta 500-600 FPS almak normal mi?

Sadece ekran kartı belirttiğiniz için ETS 2 için yazıyorum gayet normal. 4060 mobile ile full ayarlarda 75-80 alıyorum
Valorant performansını asıl etkileyen işlemci

Sadece ekran kartı belirttiğiniz için ETS 2 için yazıyorum gayet normal. 4060 Mobile ile full ayarlarda 75-80 alıyorum.
Valorant performansını asıl etkileyen işlemci.

Böyle tam sistemi test edebileceğim oyun var mı kütüphanemdeki oyunlaır atıyorum birazdan.

F
Sadece ekran kartı belirttiğiniz için ETS 2 için yazıyorum gayet normal. 4060 mobile ile full ayarlarda 75-80 alıyorum
Valorant performansını asıl etkileyen işlemci
Hell let loouse Battlefield 1-5, Asseto corsa,arma 3,forza,fc24,pubg,delta force marvel rivals.

Hangisinde test etmem lazım PC'yi?

Son düzenleme:
Böyle tam sistemi test edebileceğim oyun var mı kütüphanemdeki oyunlaır atıyorum birazdan.

F

Hell let loouse Battlefield 1-5, Asseto corsa,arma 3,forza,fc24,pubg,delta force marvel rivals.

Forza horizon 5'te güzel test edebilirsiniz. Youtube'daki videolarla karşılaştırın ama aynısını beklemeyin onlar optimum değerlerde ve en iyi şartlarda deniyorlar bir tık altı olabilir.
ETS 2 için normal duruyor değerler. İşlemciniz nedir?

Forza Horizon 5'te güzel test edebilirsiniz. YouTube'daki videolarla karşılaştırın ama aynısını beklemeyin onlar optimum değerlerde ve en iyi şartlarda deniyorlar bir tık altı olabilir.
ETS 2 için normal duruyor değerler. İşlemciniz nedir?

İmzamda var Ryzen 5 9600X Forza 4 var sadece.

F

Hell let loouse Battlefield 1-5, Assetto Corsa, Arma 3, Forza, FC24, PUBG, Delta Force Marvel Rivals.

Her oyunda farklı FPS değeri farklı kullanım farklı performans alırsın normalde oyunlar ile ekran kartı test edilmez öneri istediğin için söyledim ama. Bunun için programlar var onlar ile test etmen gerek.

FurMark testi var bir de.

Her oyunda farklı FPS değeri farklı kullanım farklı performans alırsın normalde oyunlar ile ekran kartı test edilmez öneri istediğin için söyledim ama. Bunun için programlar var onlar ile test etmen gerek.

FurMark testi var bir de.
Yapmayacağım o testi galiba normal değerler her oyunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı