Sadece ekran kartı belirttiğiniz için ETS 2 için yazıyorum gayet normal. 4060 mobile ile full ayarlarda 75-80 alıyorum
Valorant performansını asıl etkileyen işlemci
Sadece ekran kartı belirttiğiniz için ETS 2 için yazıyorum gayet normal. 4060 Mobile ile full ayarlarda 75-80 alıyorum.
Valorant performansını asıl etkileyen işlemci.
Sadece ekran kartı belirttiğiniz için ETS 2 için yazıyorum gayet normal. 4060 mobile ile full ayarlarda 75-80 alıyorum
Valorant performansını asıl etkileyen işlemci
Forza horizon 5'te güzel test edebilirsiniz. Youtube'daki videolarla karşılaştırın ama aynısını beklemeyin onlar optimum değerlerde ve en iyi şartlarda deniyorlar bir tık altı olabilir.
ETS 2 için normal duruyor değerler. İşlemciniz nedir?
Forza Horizon 5'te güzel test edebilirsiniz. YouTube'daki videolarla karşılaştırın ama aynısını beklemeyin onlar optimum değerlerde ve en iyi şartlarda deniyorlar bir tık altı olabilir.
ETS 2 için normal duruyor değerler. İşlemciniz nedir?
Her oyunda farklı FPS değeri farklı kullanım farklı performans alırsın normalde oyunlar ile ekran kartı test edilmez öneri istediğin için söyledim ama. Bunun için programlar var onlar ile test etmen gerek.
Bilgisayarımda oyunlarda performans düşüklüğü olması üzerine OCCT indirdim fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Resimde gözüken bütün parçaları test etmek istiyorum fakat ayarların nasıl olacağı hakkında fikrim yok.
Her oyunda farklı FPS değeri farklı kullanım farklı performans alırsın normalde oyunlar ile ekran kartı test edilmez öneri istediğin için söyledim ama. Bunun için programlar var onlar ile test etmen gerek.
Bilgisayarımda oyunlarda performans düşüklüğü olması üzerine OCCT indirdim fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Resimde gözüken bütün parçaları test etmek istiyorum fakat ayarların nasıl olacağı hakkında fikrim yok.