ormancocugu Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 Bu sistemi almak istiyorum. Normalde kasası game Power ama ona çok kötü dedikleri için 600 TL daha koyup Vento kasaya yükselttim. Sizce bu sistem iyi mi? Değiştirmem gereken bir şey var mı? Dosya Ekleri 1743170633015.png 62,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu sistemi almak istiyorum. Normalde kasası game Power ama ona çok kötü dedikleri için 600 TL daha koyup Vento kasaya yükselttim. Sizce bu sistem iyi mi? Değiştirmem gereken bir şey var mı?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.484 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #2 Bütçen daha çıkmıyorsa alınır. RAM'i değişebiliyorsan değiştir.
ormancocugu Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #3 efebatiin dedi: Bütçen daha çıkmıyorsa alınır. RAM'i değişebiliyorsan değiştir. Genişletmek için tıkla... Vento Psu güzel mi patlama sorunu olur mu?
efebatiin dedi: Bütçen daha çıkmıyorsa alınır. RAM'i değişebiliyorsan değiştir. Genişletmek için tıkla... Vento Psu güzel mi patlama sorunu olur mu?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.484 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #4 ormancocugu dedi: Vento PSU güzel mi patlama sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Vento iyi markadır sorun olmaz.
ormancocugu dedi: Vento PSU güzel mi patlama sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Vento iyi markadır sorun olmaz.
ormancocugu Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #5 efebatiin dedi: Vento iyi markadır sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Sanırım işlemci fanı yok bir şey yazmıyor fotoğrafta stok fan gelir mi?
efebatiin dedi: Vento iyi markadır sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Sanırım işlemci fanı yok bir şey yazmıyor fotoğrafta stok fan gelir mi?
malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 517 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #6 ormancocugu dedi: Sanırım işlemci fanı yok bir şey yazmıyor fotoğrafta stok fan gelir mi? Genişletmek için tıkla...
ormancocugu dedi: Sanırım işlemci fanı yok bir şey yazmıyor fotoğrafta stok fan gelir mi? Genişletmek için tıkla...