furkan5574
Centipat
Daha fazla
Hayır hocam, bottleneck sitelerine güvenmek kendi topuğunuza sıkmaktan farksız. Hiç darboğaz yapmayacak sistemlere anlamsız darboğaz yüzdeleri yüklüyorlar. Bu sistem FHD çözünürlüğünde de QHD çözünürlüğünde de darboğaz yaratmaz.Dar boğaz için kendinde internetten bakabilirsin dar boğaz testi yaz en üstte çıkıyor zaten site amaç kısmını isteğine göre değiştirmeyi unutma
Darboğaz için kendinde internetten bakabilirsin darboğaz testi yaz en üstte çıkıyor zaten site amaç kısmını isteğine göre değiştirmeyi unutma.
O saçma sapan sitelerden kurtarmaya çalışıyoruz insanları, bu vesileyle de sen öğrenmiş ol. O siteler doğru bilgiler vermiyorlar.
Bilmiyordum teşekkür ederim genelde oraya bakıyordum ben bidaha bakmamHayır hocam, bottleneck sitelerine güvenmek kendi topuğunuza sıkmaktan farksız. Hiç darboğaz yapmayacak sistemlere anlamsız darboğaz yüzdeleri yüklüyorlar. Bu sistem FHD çözünürlüğünde de QHD çözünürlüğünde de darboğaz yaratmaz.
Hayır hocam, bottleneck sitelerine güvenmek kendi topuğunuza sıkmaktan farksız. Hiç darboğaz yapmayacak sistemlere anlamsız darboğaz yüzdeleri yüklüyorlar. Bu sistem FHD çözünürlüğünde de QHD çözünürlüğünde de darboğaz yaratmaz.
Neden abiDarboğaz olmaz ama güç kaynağını değiştirmenizi tavsiye ederim.
Neden hocamEvet hocam, yeni nesil oyunların çoğunu 2K çözünürlüğünde stabil değerlerde oynayabilirsiniz. Hocalarımın dediği gibi, güç kaynağını değiştirmeniz gerekiyor.
NiyekiO lanet işlemciyi keşke almasaydın. Sistemi ne kadara aldın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.