RX 7700XT sistem darboğaz yapar mı?

furkan5574

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC aldım PC darboğaz yapar mı ve her oyunu açar mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-06-20-40-02-538_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_2024-08-06-20-40-02-538_com.android.chrome~2.jpg
    137,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2024-08-08-11-28-48-345_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-08-08-11-28-48-345_com.whatsapp.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam, yeni nesil oyunların çoğunu 2K çözünürlüğünde stabil değerlerde oynayabilirsiniz. Hocalarımın dediği gibi, güç kaynağını değiştirmeniz gerekiyor.

Dar boğaz için kendinde internetten bakabilirsin dar boğaz testi yaz en üstte çıkıyor zaten site amaç kısmını isteğine göre değiştirmeyi unutma
Hayır hocam, bottleneck sitelerine güvenmek kendi topuğunuza sıkmaktan farksız. Hiç darboğaz yapmayacak sistemlere anlamsız darboğaz yüzdeleri yüklüyorlar. Bu sistem FHD çözünürlüğünde de QHD çözünürlüğünde de darboğaz yaratmaz.

Darboğaz için kendinde internetten bakabilirsin darboğaz testi yaz en üstte çıkıyor zaten site amaç kısmını isteğine göre değiştirmeyi unutma.

O saçma sapan sitelerden kurtarmaya çalışıyoruz insanları, bu vesileyle de sen öğrenmiş ol. O siteler doğru bilgiler vermiyorlar.

O saçma sapan sitelerden kurtarmaya çalışıyoruz insanları, bu vesileyle de sen öğrenmiş ol. O siteler doğru bilgiler vermiyorlar.
Hayır hocam, bottleneck sitelerine güvenmek kendi topuğunuza sıkmaktan farksız. Hiç darboğaz yapmayacak sistemlere anlamsız darboğaz yüzdeleri yüklüyorlar. Bu sistem FHD çözünürlüğünde de QHD çözünürlüğünde de darboğaz yaratmaz.
Bilmiyordum teşekkür ederim genelde oraya bakıyordum ben bidaha bakmam

O siteleri akıllı kullanmak önemli ve bu sistem için %(0) gösteriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı