Merhaba, Ali Güngör'ün dediği şekilde minipump dosyasını aldım ekledim. Bilgisayarımı yeni topladım ilk olarak Windows 11 yükledim bir iki kere oyunda çökme yaşayınca sistem kaynaklı diye düşünerek hemen silip Windows 10 yükledim ve sonuç yine aynı. Normal kullanımda hiçbir sıkıntı yok saatlerce kullanıyorum çökme yaşamadım fakat Witcher 3 ve GTA 5 oyunlarına girince 15-20 dk sonra PC çöküyor. Sıcaklıkları sürekli kontrol ediyorum ekran kartı sabit 65 derecede işlemci de sabit 58 derecelerde hiç drop falan da yemiyorum her şey stabil çalışırken bir anda resetliyor PC kendini. CPU ve GPU için stres testleri yaptım yarım saatin üzerinde devam etti sıcaklık değerleri 65-68 arasında oynadı yine hiçbir sıkıntı çıkmadı. Sorunu bir türlü çözemedim bilgisayarı toplayalı 3 gün oldu burnumdan geldi.
Merhaba, bilgisayarımda 2 adet DDR5 RAM takılı. RAM'lerin 4x32 olması gerekmiyor mu? RAM'lerin doğru şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol eder misiniz? Teşekkürler.
Anakart dual destekli ve 4 ram slotu yok 2 ram slotu var yani yanlış yere takma ihtimalim yok acaba biosta bir ayarı mı var internetten araştırıyorum fakat bir çözüm bulamadım
Merhaba, bilgisayarımda 2 adet DDR5 RAM takılı. RAM'lerin 4x32 olması gerekmiyor mu? RAM'lerin doğru şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol eder misiniz? Teşekkürler.