RX 7700XT sistem toplarken anakart önemli mi?

Bütçe
40k

ReaVooN

Femtopat
Daha fazla  
RX 7700XT Ryzen 5 7500F sistem.
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AM5 beyaz anakart ekledim. Sistem 39k oldu.
Sizce mantıklı mı? İleri zamanda sistemi çok yükselteceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
40k bütçede 7800XT sistem toplanıyor.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,293257013.html
Toplamda 41k.

İleride sistemi günceleyeceğim NVIDIA 5070 alcam anakart değiştirmek istemiyorum anakart güzel diye.

Seçimin gayet güzel hocam sorunsuz kullanacağın bir anakart bu.

Adam haklı.

@efebatiin
Sen bugün bu sistemi kaç kişiye önerdin?

Benim tavsiyem 7700XT almamanız yönünde. RX 9000 serisi çıktığından itibaren 7000 serisini almak mantıklı değil.

Değişiyor hocam RAM ve SSD kısmak çok istemedim açıkçası bu sefer de RAM ve SSD eklemeye çalışınca bütçe 45 46klara doğru gidecek onun yerine de 9070 sistem almak daha mantıklı bence.
Çok kritik bütçeler yeni kartlar geliyor. En mantıklısı sistem almayı kullanıcılar 1-2 ay erteleyip kartların çıktıktan sonra fiyatların oturmasını beklemeleri gerekli gibi.

Çok kritik bütçeler yeni kartlar geliyor. En mantıklısı sistem almayı kullanıcılar 1-2 ay erteleyip kartların çıktıktan sonra fiyatların oturmasını beklemeleri gerekli gibi.

Beklemekte mantıklı bir yandan değil de ne olacağı belli olmuyor fiyatların. 1 2 ay bekleyip fiyatlar artarsa olan sistemide alamayabiliyorsun çok sıkıntı cidden. Şahsen ben böyle bir bütçede almışken ya bütçeni arttırır 9070 alırdım veya attığım sistemi alırdım RAM ve SSD kısmak bu bütçede bana mantıklı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…