RX 7700XT sistem uyumlu mu?

sadodo

Decapat
Katılım
6 Ağustos 2023
Mesajlar
102
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Normalde fiyatı 31k ama ben uzun ömürlü kullanacağım için bazı yükseltmeler yaptım.
RAM'i buna yükselttim XPG Lancer Blade 32 GB (2x16 GB) 6000MHz DDR5 CL48.
SSD'yi buna yükselttim Kingston 1TB Renegade okuma hızı 7300 MB / yazma hızı 6000 MB.
Ve soğutucu olarak şimdilik bunu taktım DeepCool AS500 140mm PWM fanlı ARGB işlemci.
Ve sistem 37k oldu. Özelleştirmelerden bunları seçtim ama anakartla bunlar uyumlu mu hiçbir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz?
 
Uyumludur. Çünkü orada donanımları verirken sistemine uyacak şekilde olan parçaları seçip veriyorlar.
 
Uyumludur. Çünkü orada donanımları verirken sistemine uyacak şekilde olan parçaları seçip veriyorlar.
Tamamdır ama benim bir sorum daha var bu sistem 2k monitörle oynanır demi 1080p sarmaz?
 
Uyumlu uyumlu olmasına ama anakartı B650 harici hava soğutmalı sistem tek başına zaten 29kdan satılıyor. Geçenlerde Sinejide 4070 Super'li sistem 37.5'a düşmüştü orası daha iyi olacaktır. ( Sinerjidekinin fiyatı artmış ancak bu fiyatlarda gene çıkacaktır )

Bahsi geçen sistemler:


 
hocam bu şekilde taksitli daha uyguna geliyor elimde para yok taksitli satım alım yapacağım gaming gen trnin taksiti biraz daha fazla ve beni aşıyor ayrıca pc hocasının sistemindeki ekran kartı 2 fan burdaki 3 fan.
 
Hocam bu şekilde taksitli daha uyguna geliyor elimde para yok taksitli satım alım yapacağım Gaming Gen TR'nin taksiti biraz daha fazla ve beni aşıyor ayrıca PC hocasının sistemindeki ekran kartı 2 fan buradaki 3 fan.

Taksit konusunda bir şey diyemem, haklısınız ancak ekran kartının kaç fanlı olduğundansa içindeki soğutma mimarisinin nasıl olduğu daha önemli. Gigabyte şahsen benim tercih etmediğim bir marka, geçmişten kalan çok da iyi olmayan bir Windforce deneyimim var. ASUS her türlü daha iyi bir tercih.

Hocam bu şekilde taksitli daha uyguna geliyor elimde para yok taksitli satım alım yapacağım Gaming.Gen.TR'nin taksiti biraz daha fazla ve beni aşıyor ayrıca PC hocasının sistemindeki ekran kartı 2 fan buradaki 3 fan.

Ayrıca 1TB SSD yapınca her türlü taksitli bile olsa Gaming.Gen.TR daha uyguna geliyor, ayrıyeten hava soğutma neredeyse size bedavaya gelecek. Gene de tercih sizin ama Gaming.Gen.TR bana daha mantıklı geliyor.
 
hocam şimdi değerlere baktımda pc hocasının kendi videosundan gigabayt 5 6 derece daha fazla sıcaklığı sanırım doğru söylüyorsunuz taksit fiyatlandırmalarını tekrardan göz geçireceğim bu önerilerinizi dikkatle uygulayacağım çok teşekkürler.

peki gaming gentrde kasayı sf70 yapayımmı?
 
Önerilerim şunlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…