real jake Picopat Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Ekran kartım RX 7700XT tüm şekillerde denedim, 1 monitör HDMI 2. monitör DisplayPort ama her değiştirdiğimde 1 tanesi çalışıyor. Kasayı 1 ay önce aldım. Monitör çözünürlüğü de değişmiyor. İşlemciye bağladığımda Hz de çözünürlük de değişiyordu.
Ekran kartım RX 7700XT tüm şekillerde denedim, 1 monitör HDMI 2. monitör DisplayPort ama her değiştirdiğimde 1 tanesi çalışıyor. Kasayı 1 ay önce aldım. Monitör çözünürlüğü de değişmiyor. İşlemciye bağladığımda Hz de çözünürlük de değişiyordu.
Çözüm real jake 22 Mart 2025 Xergeon dedi: Monitör kablosunu ekran kartına bağladığınıza emin misiniz? Anakarta takıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eminim baktım ekran kartı sürücüsüne bir şey diyor. Sorunu çözdüm ekran kartını sök çıkar yaptım düzeldi.
Xergeon dedi: Monitör kablosunu ekran kartına bağladığınıza emin misiniz? Anakarta takıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eminim baktım ekran kartı sürücüsüne bir şey diyor. Sorunu çözdüm ekran kartını sök çıkar yaptım düzeldi.
Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 Monitör kablosunu ekran kartına bağladığınıza emin misiniz? Anakarta takıyor olabilirsiniz. Artı 1 Eksi
KS KS real jake Picopat Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 Xergeon dedi: Monitör kablosunu ekran kartına bağladığınıza emin misiniz? Anakarta takıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eminim baktım ekran kartı sürücüsüne bir şey diyor. Sorunu çözdüm ekran kartını sök çıkar yaptım düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Xergeon dedi: Monitör kablosunu ekran kartına bağladığınıza emin misiniz? Anakarta takıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eminim baktım ekran kartı sürücüsüne bir şey diyor. Sorunu çözdüm ekran kartını sök çıkar yaptım düzeldi.